Blindr Blog
sk cz en
10 zásad skvelého vzťahu
27/03/2019 - 16:06

Keď nájdete toho pravého partnera, tak ste určite v zamilovanom opare a s ružovými okuliarmi. Veľa ľudí si po prvých spoločných týždňoch začne všímať partnerove nedostatky. Niektorí ľudia práve v tejto chvíli svoj vzťah pochovajú. Nie vždy to je ale nutné. Ak sa naučíte ako vo vzťahu správne fungovať, tak sa dá všetko vyriešiť.

Existuje mnoho zásad, ktoré treba na 100% dodržiavať a váš vzťah bude zaručene skvelý. Nie všetko ale funguje u každého. Ak však sa o to aspoň pokúsite, budete vedieť, že ste pre skvelý vzťah spravilo všetko. Tu je niekoľko zásad, ktoré vám k skvelému vzťahu pomôžu.

1. Spoločný čas

Ak ste sa rozhodli, že budete partneri, mali by ste spolu tráviť aj spoločný čas. Ľahko je povedať, že nemáte čas, alebo že nemáte energiu na rande. Ak vám na druhom človeku naozaj záleží, tak sa budete snažiť, aby ste si vždy našli čas.

2. Pozitívna energia

Nie vždy sa to dá, ale určite pomôže vám, aj vášmu vzťahu, keď sa budete snažiť vplývať na okolie pozitívne. Pozitívna energia dopomáha k tomu, aby váš vzťah bol príjemný a bez stresových situácií.

3. Empatia

Ak má váš partner nejaký problém a chce vám ho povedať, určite nereagujte tak, že práve nemáte čas a chuť na problémy druhých. Empatia je veľmi pozitívna vlastnosť, nakoľko vzájomné naslúchanie pozitívne ovplyvňuje vzťah.

4. Vernosť

Každý vie, že byť verný vo vzťahu je nesmierne dôležité. Ak začnete svojho partnera klamať a podvádzať, tak vás vzťah dlho nevydrží. Na klamstvo sa vždy príde, skôr, či neskôr.

5. Riešenie problémov

Spoločné riešenie problémov je tiež základ vzťahu. Ak sa medzi vami vyskytne nejaký problém, je dôležité, aby ste ho vyriešili. Spoločné riešenie problém tiež upevňuje vzťah a napomáha vzájomnej dôvere a porozumeniu.

6. Vďačnosť

Buďte vďačný za každý deň so svojím partnerom, za každú maličkosť čo pre vás spraví a za každý prejav lásky a náklonnosti. Vtedy váš partner pochopí, že ste radi, čo pre vás robí a bude to robiť aj naďalej.

7. Prejavy lásky

Prejavy lásky sú vo vzťahu tiež veľmi žiadané. Bozky, pohladenia, objatia a láskavé slová vášmu partnerovi naznačia, že ho máte stále radi a záleží vám na ňom.

8. Sexuálny život

Sex vo vzťahu nie je žiadne tabu. Čím viac sexu máte, tým je lepší a tým viac spoznáte svojho partnera. Intímne chvíle sú dôležité pre každý vzťah.

9. Intelekt

Nie každý má vysoké IQ. Nie je vždy pravda, že čím vyššie IQ, tým lepšie. AK máte podobný intelekt, je vyššia pravdepodobnosť, že vám vzťah vydrží dlhšie, pretože si budete spolu dobre rozumieť a budete mať podobné názory.

10. Komunikácia

Vzájomná komunikácia je vo vzťahu skoro najdôležitejšia. Ak si všetko spolu preberiete, poviete si aký ste mali deň, čo ste zažili a kto vám nahneval, tak vám to dodá na vzájomnej dôvere a spoločných témach.

Nie je dôležité, koľko zásad budete vo vzťahu dodržiavať, ale je dôležité to, aby ste sa vo vzťahu cítili dobre a boli ste milovaní.

 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.