Blindr Blog
sk cz en
4 najčastejšie klamstvá žien vo vzťahu
17/12/2017 - 19:16

Bez debaty... Všetci v niečom klameme... Muži, ženy, jednoducho s niektorými osobnými vecami sa neradi chválime. Ktoré sú tie top secret ženské, ktoré bývajú kameňom úrazu.
1.      Meno a telefónne číslo
Samozrejme väčšinou v prípade, že ho chce z nás dostať muž, ktorý nás absolútne nezaujíma, nepriťahuje. Keďže je nám proti srsti poslať ho kade ľahšie hneď, uhráme to zdvorilo, povieme mu falošné meno, a dáme mu falošné telefónne číslo, len aby sme sa ho čo najrýchlejšie zbavili, nemám pravdu?

 
2.      Bývalí sexuálni partneri
Čo sa týka počtu bývalých sexuálnych partnerov, niektoré z nás uvádzajú svojmu novému partnerovi menšie číslo, aby nevyzerali, že sú ľahkou korisťou pre každého, keďže sa im zdá, že ich bolo asi dosť. Alebo keď vedia, že ich mali rozhodne viac než ich súčasný partner, a nechcú ho uviesť do rozpakov. Alebo povedia zámerne viac, v prípade, že mali len jedného a nechcú vyzerať naopak, príliš neskúsene.
 
 
3.      Naša skutočná hmotnosť
Toto poznáme všetky...Ruku na srdce, ktorá z nás povie na gram svoju skutočnú hmotnosť? Väčšina z nás ju o kilo, dve a možno aj viac zaokrúhli smerom nadol, pre náš vlastný lepší pocit, nie je tak?
 
 
4.      Vek
Hoci sa hovorí, že vek je len číslo, my ženy sme na túto otázku v niektorých situáciách príliš háklivé. Keď máme 20 a viac, nemáme s tým problém. Ale ak máme 30 a viac a sme stále sami, možno bez detí a pod., začíname sa hanbiť priznať skutočný vek, pretože máme v sebe zakódované, že v tomto veku by sme mali byť už dávno vydaté, mať deti v škole a nie „hrať sa na Bridget Jones“, neúspešne hľadajúcu lásku.
 
 
 
Zdroj: www.rd.com
POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.