Blindr Blog
sk cz en
5 krokov k pokojnému vzťahu
21/12/2017 - 16:52

Zabezpečiť si vo dvojici príjemný vzťah plný lásky, pohody a harmónie si pýta svoje.

1.      Zbavte sa hanby
Tento bod je veľmi dôležitý. Najmä ak ešte nie ste dostatočne zrelí, aby ste pred sebou odhalili pochody tela, ktoré sú v spoločnosti považované za tabu. Hovoríme o zvukových prejavoch trávenia, zanechanom smrade na toalete, o umývaní sa v spoločnej sprche aj o vytláčaní vyrážok na chrbte. Ak sa jeden pred druhým odhalíte viac ako len do nahoty, je to prvý krok k tomu, aby ste sa aj plne akceptovali. Bez toho budete stále všetko iné, len nie úplne zjednotení.

 

2.      Nebojíte sa ukázať bez mejkapu
Práve naopak, užívate si tie chvíle, keď nemusíte byť dokonalá. Partner vás bude takú milovať. Omnoho viac, ako keď sa budete zdráhať pobehovať po byte nahá, s argumentom začínajúcej celulitídy. Dokonalé vzťahy sú tie, kde sa obaja rešpektujú s kladmi aj negatívami a na rozdiel od bežného života sa ich doma nemusíte báť odkryť. Pretože druhý ich nehodnotí, dokonca sa mu môžu istým spôsobom aj páčiť.

 

3.      Majte sex pri zažatom svetle a počas menštruácie
Nezhasínajte a prestaňte sa hanbiť ako vyzeráte. Sex pri zažatom svetle si doprajú len ľudia, ktorí sú zohratí v posteli aj v živote. Pamätajte na tento malý test kvalitného vzťahu, keď budete mať po rozopnutí podprsenky chuť bežať k vypínaču a zasvietiť len malú nočnú lampu. Veľkú dávku odvahy a otvorenosti si pýta aj sex počas menštruačného cyklu. Hormóny v tele ženy pritom dávajú zelenú chuti na sex. Zo zdravotných dôvodov tiež neexistuje žiadne riziko, zábrany sú iba vo vašej hlave. Vyskúšajte a uvidíte, čo všetko sa razom zmení k lepšiemu. Od milovania až po vzájomnú dôveru.

 

4.      Dajte si slobodu
Na veci, v ktorých ste rozdielni. Je pekné byť spolu a je krásne byť každý zvlášť, ak ste si práve v niektorých záľubách a túžbach nesadli. Nevyčítajte si, že nemôžete robiť všetko spolu. Byť rozdielni a milovať sa znamená, dať druhému priestor bez toho, aby ste sa cítili ukrivdení, že ten druhý vás zanedbáva.

 

5.      Zrušte kontroly
Zabudnite na čítanie pošty, na podozrivé nazeranie cez plece na partnerovu obrazovku počítača. Nech je pre vás tabu jeho mobilný telefón aj súkromná polička, či zásuvka v stolíku. Ak budete partnera kontrolovať, nikdy sa pred vami plne neuvoľní. Navyše ako sa hovorí, ten kto hľadá nájde. Takto však dôvera a pokojný život nevyzerajú.

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.