Blindr Blog
sk cz en
5 rád, vďaka ktorým určite ZABODUJETE!
21/04/2019 - 08:19

Komunikácia so ženou nie je iba o písaní a slovách. Pokiaľ chcete, aby ste sa posunuli od rozprávania niekam ďalej, musíte myslieť aj na ostatné, nemenej dôležité veci.

Množstvo mužov nevie, ako sa správne rozprávať so ženou. Je jedno, či ide o komunikáciu cez internet alebo o plnohodnotný osobný pokec. Nasledujúce rady vám uľahčia rozhovor (aj ten po nete) a zaručia vám, že v komunikácii zabodujete.

Sranda musí byť, ale...

Ženy milujú vtipných mužov. Pokiaľ ju dokážete rozosmiať, ste na polovičnej ceste k úspechu. Avšak, nezabúdajte, že aj sranda má svoje hranice. Nedoberajte si ju kvôli jej nedostatkom, upozorňovanie na tukové vankúšiky vám určite nepomôže.

Ticho – áno či nie?

Nie je ticho ako ticho. Jedno je milé a romantické, druhé trápne a nepríjemné. Pokiaľ sa spoločne cítite príjemne aj bez slov, je to super. No trápne ticho by ste mali okamžite prerušiť. Dopredu si pripravte nejaké zaujímavé témy, ale pokiaľ nezaberú ani tie, asi to nebude tá pravá.

Si taká krásna, až ma bolia oči!

Komplimenty zaručene potešia každú ženu. Avšak, aj v tomto prípade platí, že menej je niekedy viac. Reči o tom, aká je krásna, múdra, dokonalá, o tom, aké má najdlhšie nohy na planéte a tie najkrajšie vlasy, pôsobia v prehnanom množstve dosť zúfalo alebo neuveriteľne.

Osobné témy sú základ!

Pokiaľ chcete nadviazať so ženou hlbší vzťah, osobným témam sa nevyhnete. Nemusíte jej hneď prezradiť, že vám bývala zlomila srdce a vy ste sa potom pol roka utápali v sebaľútosti. Alebo že si na základke z vás robili spolužiaci neustále srandu kvôli vašej váhe. Tieto veci si kľudne nechajte na neskôr. Troška osobnosti a intímnosti však nezaškodí, podeľte sa o svoje túžby, sny, či šťastné spomienky.

Verte si, vy na to máte!


Ak máte strach a bojíte sa odmietnutia, je to prirodzené. Musíte si uvedomiť, že neistý je občas každý a rozhodne vám to nezabráni zabodovať! Držíme palce!

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.