Blindr Blog
sk cz en
5 spôsobov ako utiecť z nepodareného rande
02/11/2017 - 17:16

Čo môže byť horšie ako nepodarené prvé rande? Keď v tom budeme ešte pokračovať! Ocitnete sa na prvom rande, ktoré ste si síce dohodli, aj ste boli v očakávaní a tešili ste sa, ale pravdupovediac, stačilo len pár minút a už viete, že to bola chyba. Ako z toho teraz von?

V každom prípade čo najskôr a odložte myšlienky typu, ešte jedno rande to vydržím, alebo čo si chudáčik teraz počne, zjavne sa mu páčim... Bohužiaľ, podobné katastrofy sa dejú a vôbec nemusia byť katastrofami – ani pre jednu stranu. Preto vám prinášame pár rád, ktoré navrhuje expertka na komunikáciu a flirtovanie Rachel DeAlto. Takže, pozrime sa na túto situáciu: Ste na prvom rande, ale po pár minútach, či dokonca sekundách viete, že to nemôže klapať. Čo mu povedať, aby ste sa čo najskôr z tohto zlého rande dostali?

 
1.     Stanovte termín
Keď v prvých minútach stretnutia stanovíte určitý časový limit, nebude to vôbec zvláštne. Ospravedlňte sa mu napríklad takto: „Mrzí ma to, ale môžem tu zostať len pol hodiny.“ Dôvod si už vyberte ten, aký je podľa vás najpravdepodobnejší – môže od vás niečo potrebovať kamarátka, šéf v práci, rodičia a podobne.
 
2.     Naplánujte si telefonát
I keď je to už starý trik, stále funguje. Dohodnite sa s kamarátkou, nech vám zavolá približne 30-40 minút od začiatku rande. V prípade, že sa rande zvrháva nesprávnym smerom alebo nemáte záujem v ňom pokračovať môžete mu napríklad povedať, že vám telefonovali z práce a potrebujú urgentnú a nevyhnutnú pomoc. Ak ide všetko ako po masle, jednoducho telefonát nekomentujte.
 
3.     Prišlo vám zle
Aj to sa stáva, pokojne vám môže prísť náhle zle. Možno ste čosi zlé zjedli alebo vypili alebo vám to jednoducho nesadlo. Ospravedlňte sa a pobežte na wc, zotrvajte tam približne desať minút a keď sa vrátite tvárte sa tak ako keby ste práve zvracali. Povedzte mu, že musíte ísť ihneď domov, pretože sa necítite dobre.
 
4.     Hoďte to na dohadzovača
Povedzte mu, že rande ste si vôbec nedohodli vy, ale niekto tretí, dohadzovač, ktorý si z vás chcel zrejme urobiť zlý žart. Pridajte ešte to, že máte partnera a vec je dokonaná. Navyše neuškodíte svojej povesti, skôr naopak a neoberáte o čas ani seba, ani jeho.
 
5. Máte alergiu
Alergia je potvorská vec a dnes sa už môže objaviť prakticky kedykoľvek a na čokoľvek. Môžete byť alergická na rajčiny alebo papriku v kečupe, či omáčke, korenia, niektoré druhy zeleniny... Pozor, zemiaky, banány nie sú alergén, ani mrkva a jablká, ale vždy tam môže byť niečo navyše, ktoré už alergénom byť môže, najmä, ak večeriate v reštaurácii. Takže zľaknite sa, že vaše jedlo obsahuje ten a ten alergén a vy máte prvú pomoc proti nemu doma, takže sa tam musíte čo najskôr dostať. Samozrejme, urobte to tak, aby nešiel s vami.
 
Samozrejme sa to môže stať aj opačne, kedy muž na rande zistí, že to určite nebude klapať a je v záujme oboch to najrýchlejšie ukončiť. Tieto "triky" sú univerzálne.
 
 
Zdroj: www.communicatemagazine.com
POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.