Blindr Blog
sk cz en
5 tipov na jarné rande
11/04/2019 - 07:39

Pre mnoho ľudí je práve jar, tým najkrajším a najromantickejším ročným obdobím. Práve v tento čas sa všetko prebúdza, stromy kvitnú, je zrazu oveľa teplejšie a celkovo nás to láka viac chodiť von a stretávať sa s ľuďmi.

Tento čas je tiež vhodný na rande v prírode, alebo niekde vonku. Je mnoho miest, kde sa dá stráviť svoje prvé rande. Každý má iné preferencie a preto je dobré inšpirovať sa rôznymi novými tipmi.

Piknik v prírode

Najmä v zahraničných filmoch môžete vidieť, ako si zamilovaná dvojica vychutnáva strávený čas v prírode, počas pikniku. Vo veľkých mestách je mnoho parkov, kde sa dá takýto piknik zrealizovať.

V prípade menšieho mesta, sa dá jednoducho vybehnúť niekam na neďalekú lúku, kde budete mať pokoj a môžete sa nerušene najesť a porozprávať.

Jarná turistika

Ak ste obaja športovo založení a máte radi turistiku, tak výlet do okolia, je pre vás tá správna voľba. Spoločný výlet, alebo spoločné športovanie, vám ponúkne spoznať svojho partnera z iného uhla a v iných situáciách.

Ľahká turistika tiež pomôže vášmu zdraviu a určite oceníte skvelé výhľady, ktoré vám príroda môže ponúknuť.

Prechádzka mestom

V každom meste sa nájde niečo, čo stojí za to vidieť. Či už ste vo svojom rodnom meste, alebo niekde na návšteve, určite bude pre vás krásne a romantické, keď sa vyberiete na prehliadku mestom.

V jarnom počasí ešte nebude okolo vás toľko turistov a budete si môcť nerušene vychatnať krásy mesta a dobrú spoločnosť.

Kino v prírode

Väčšina ľudí rada chodí do kina, ale prečo si to trochu neobzvláštniť. Niektoré mestá ponúkajú kiná v prírode, kde sa niekde na verejnom priestranstve remietajú filmy na plátno.

Väčšinou ide o staršie film, ktoré ľudia poznajú.

Výlet loďou

Neobyčajným romantickým zážitkom môže byť aj výlet loďou. Stáť v objatí so sympatickou osobou vás naplní radosťou a zanechá vo vás skvelé pocity. Treba ale myslieť na to, že na lodi môže byť oveľa zimšie, ako na pevnine.

Existuje samozrejme mnoho ďalších možností, kde ísť na svoje jarné rande. Určite si ale užite prvé jarné lúče a pocit nadchádzajúceho leta.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.