Blindr Blog
sk cz en
Ako byť atraktívnejšia pre mužov?
30/06/2019 - 19:18

Chcete sa zapáčiť chlapom? Vďaka týmto radám vám žiadny muž neodolá!

Každá žena je iná a každej pristane niečo iné. Avšak, existuje mnoho vecí, vďaka ktorým budete v očiach muža atraktívnejšie. Nie sú to vôbec zložité veci, sú to úplne jednoduché rady - stačí ak si osvojíte týchto pár pravidiel. 

Usmievanie

Ženy, ktoré sa často usmievajú sú podľa mužov krajšie a prirodzenejšie. Nebojte sa ukázať zuby a jamky na lícach. Dávajte však pozor, aby váš úsmev nebol silený. Úsmev by mal byť spontánny a prirodzený - vďaka nemu vás bude muž chcieť spoznať. 

Vlasy

Zo zdravých a upravených vlasov vyžaruje ženskosť a elegancia. Chlapom ani tak nezáleží na tom, aký účet máte, ale skôr na tom, ako pôsobí váš celkový vzhľad. Vlasy sú korunou krásy, preto je dôležité sa o ne starať. Udržujte vlasy lesklé a čisté. 

Červená

Americký vedci sa zaoberali vplyvom farieb na opačné pohlavie. Výskum ukázal, že keď budete nosiť viac červenej, budete pre mužov zaujíma vejšia. Červená vyjadruje vášeň a žiadostivosť. Nemusíte chodiť celá v červenom, stačí, keď svoj outfit zladíte s červenými doplnkami alebo červeným rúžom, Vďaka tomu budete neodolateľná pre každého chlapa. 

Nohy

Nebojte sa ukázať svoje nohy. Úzke nohavice, šortky, sukne a šaty - to je oblečenie, čo sa mužom najviac páči. Tieto jednoduché kúsky môžete zladiť s takmer všetkými druhmi topánok a stále budete vyzerať štýlovo. 

Chôdza

Nezabudnite však chodiť vzpriamene, lebo aj vaša chôdza o vás veľa napovie. Zabudnite na zhrbenú chôdzu so zvesenou hlavou - pôsobí to totiž zatvorene. Správne držanie tela nepomôže len vášmu zdraviu, ale budete sa javiť aj atraktívnejšie. 

Prirodzenosť

Nič nie je pre muža vzrušujúcejšie ako to, keď je žena so sebou spokojná. Ak je baba prirodzená, cíti sa atraktívnejšia (aj bez makeupu) a to ju robí krajšou. Nezabudnite - buďte sami sebou!

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.