Blindr Blog
sk cz en
Ako ostať zaľúbený?
27/04/2018 - 22:35

Láska je dôležitá. Ale ako si ju udržať?

1.     Jedávajte spolu
Malichernosť, ale dôležitá. Mnoho párov už vynecháva spoločné raňajky, na obedy sú v práci a večera znamená úchytkom, kto si čo a kedy nájde sám. Viete o tom, že spoločné zdieľanie chutí vytvára dokonalú paralelu s tvorbou hormónov a podporuje zamilovanosť? Nie nadarmo sa hovorí o romantických večerách. Spoločné stolovanie naozaj udrží medzi vašimi telami  zamilovanosť niekedy aj naveky.

 


2.     Malé vyznania lásky
Na začiatku sa to hemžilo sladkými slovami, darčekmi, alebo aspoň smskami. A čo vám bráni písať si ich s partnerom, aj keď práve nemáte chuť na infantilné vyznania lásky a radšej hráte na mobile sudoku? Prekonajte sa. Partnera podobné vyznania opäť rozpália. Navyše je dokázané, že hoci vám po pár mesiacoch vrúcne vyznávanie príde aj trochu smiešne, polovička sa mu stále poteší. A tak je to aj v opačnom garde. Nezabudnite si vymieňať ping pong nežností a vyznaní, ktoré udržia ružové okuliare stále na nose.

 


3.     Pomoc je motorom lásky
Ako ste sa našli? Partner sa pre vás stal chýbajúcim kolieskom v živote a vy ste pre muža tým, čo vypĺňa jeho prázdne miesto. Niektoré dvojice si na seba časom zvyknú, partnera berú ako samozrejmosť a niet sa čo čudovať, ak sa bez starostlivosti aj dokonalé súkolie zadrie. Pripomínajte si, čo všetko je pre vás na partnerovi nenahraditeľné a samozrejme mu to nezabudnite pripomenúť. Pre muža je pocit dôležitosti jedným zo základných pocitov jeho emocionálnej pyramídy. Pri ňom kašle na to, či žije s vami tri mesiace alebo tiahne na tri roky, iskra zamilovanosti sa v ňom vždy zapáli.

 

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.