Blindr Blog
sk cz en
Ako ten prvý online kontakt nezbabrať
03/12/2018 - 09:52

Teraz však prichádza tá časť, po ktorej buď nasleduje rozhodujúce osobné stretnutie, alebo to celé pôjde "do kytek". Ako túto časť nezbabrať, to vám poradíme v nasledujúcich riadkoch.

Online zoznámenie je rýchle, jednoduché a čo do počtu potenciálnych partnerov je to jednoznačne najmasovejší nástroj stretávania nových ľudí. Alfa  a omega k tomu, aby vás niekto oslovil, je dobrý profil. O tom sme sa už zmieňovali v článku Zoznámiť sa online ? 3 základné body k úspechu.

Ak osloví profil a profilová fotka, prichádza prvá správa, resp. odosielame prvú správu. Je to taká "druhá méta". Teraz však prichádza tá časť, po ktorej buď nasleduje rozhodujúce osobné stretnutie, alebo to celé pôjde "do kytek". Ako túto časť nezbabrať, to vám poradíme v nasledujúcich riadkoch.

1.Neklamať

Je to ako so životopisom, ono sa to aj tak nakoniec prevalí. Okrem toho, k čomu je to vlastne dobré? Chcete niekoho, kto bude stáť o vás, a to takých, ak ste, alebo vykonštruovanú postavičku? Okrem toho, hneď, ako sa na lož príde, výrazne strácate lesk v očiach opačnej strany.

2. Nezveličovať/nedehonestovať

Nad nikým sa nepovyšuj, pred nikým sa neponižuj. Úspechy ani neúspechy netreba nafukvoať, zdravý nadhľad a schopnosť zasmiať sa na sebe samom je príťažlivé a vyvoláva pohodu vo všetkých zúčastnených. Pozor, ani skutočné úspechy netreba falošnou skromnosťou dehonestovať. Ak ste v niečom dobrý a dávate do toho srdce, baví vás to a viete o tom hovoriť, len do toho! Najlepšia téma na spoločný rozhovor.

3. Nechvastať sa

Nikto, ale naozaj nikto nechce počúvať o tom neskutočnom fáre...ani o tých neuveriteľne drahých značkových topánkach od Jimmy Choo. Ani o tom, že kamoš môjho kamoša svorky brat pozná toho a toho... Nuda, nuda, nuda, prázdnota.

4. Neohovárať

O nikom sa nevyjadrujte inak, než by ste sa o ňom vyjadrili v jeho prítomnosti. Také je to ľahké. Či?

5. Pozor na gramatiku

Áno, vieme, znalosť gramatických pravidiel pramálo zaváži na úspechu vzťahu. Ale pri prvom kontakte to spôsobí minimálne malý otáznik v hlave čitateľa, lebo 5 hrubiek a preklepov v jednej vete...čo je veľa, to je veľa. Skrátka, nie je "byť, či nebyť", ako "biť, či nebiť".

6. "Sen" každého moderátora

Ak je "áno", "nie" a "neviem" celý lingivistický repertoár, ťažko sa rozvíja dobrá konverzácia. Ani ak očakávate, že druhá strana bude nakopávať mozgové bunky a udržiavať konverzáciu zaujímavými otázkami. Konverzácia je obojsmerná premávka, inak by to bol dialóg. A keby ste chceli dialóg, neskúšate online zoznámenie.

 

Stručné, ale veľmi účinné. Naopak, o čom sa pri prých kontaktoch baviť, o tom si povieme viac nabudúce.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.