Blindr Blog
sk cz en
Ako zabrániť panike pred prvým rande?
29/10/2018 - 10:06

Prvé rande je pre mnohých ľudí obrovským strašiakom. Je jedno či sa jedná o mužov alebo ženy, každý dostane strach. Ako zabrániť panike?

Aj ten najväčší samec ostane neistý, keď mu žena po ktorej túži, kývne na to, že s ním pôjde večer do kina. Aj to najsebavedomejšie dievča stratí reč, keď ju muž, ktorý sa jej páči, zavolá na drink. Pokiaľ sa to stáva aj vám, nemusíte sa cítiť divne. Nie je to nič neobvyklé. Všetci sa chceme páčiť a zaujať. 

„Hlavne byť sám sebou,“ počúvate z každej strany. „Pfff, im sa to povie,“ odfrknete si a zamyslíte sa nad tým, aké je ťažké nasledovať túto radu, keď vy máte pocit, že pred objektom svojej túžby nebudete schopný sformulovať súvislú vetu. Mnoho ľudí podľahne strachu a rande zruší, prípadne sa stane to, že celé stretko skončí veľkým fiaskom. Vašou vinou. Lebo ste pod tlakom paniky urobili alebo povedali neuveriteľnú blbosť. Avšak aj týmto situáciám sa dá predísť, treba len vedieť ako na to. Držte sa nasledujúcich rád a my vám zaručíme, že na rande budete pôsobiť prirodzene a sebavedome.

1. Verte si

Keď už váš objekt súhlasil so stretnutím, znamená to, že sa mu páčite, no nie? Uvedomte si, že v takomto prípade ste určite museli druhú stranu niečím zaujať. Prečo by ste sa mali teda cítiť neisto?

2. Zamestnajte sa niečím

V žiadnom prípade si pred prvým rande nedávajte „deň voľna na prípravu“. Pokiaľ budete sedieť doma, hľadať na sebe chyby, prípadne nasilu vymýšľať témy, či prehrávať si katastrofické scenáre, ničomu nepomôžete.

3. Usmievajte sa

Aj keď ste mali blbý deň, nasral vás šéf, cestou z práce sa vám pokazilo auto a ešte vás zastihol aj poriadny lejak, nehovorte o tom nonstop. Nechcete predsa pôsobiť ako večný mrzút alebo tá, ktorá sa ustavične na niečo sťažuje.

4. Sebavedomie, sebavedomie a ešte raz sebavedomie

Kľud. Nádych a výdych. Veď si predsa kus/kočka. Možno na sebe nájdete milión vecí, ktoré sa vám nepáčia. No a čo? Ani osoba na druhej strane nie je dokonalá a možno sa cíti práve tak isto ako vy. Tak smelo do toho!

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.