Blindr Blog
sk cz en
Ako zaujať muža?
07/11/2018 - 23:11

Či už ženy, ale aj muži sa trápia s nízkym sebavedomím. Častejšie je tento problém u žien, alebo je aspoň viac viditeľný.

Skôr si ľudia všimnú nedostatky na žene, ako na mužovi. Žena by mala byť stále upravená, namaľovaná, mať pekné šaty a dobrú náladu. Zatiaľ čo u muža stačí, ak napríklad strieda dve košele a je oholený.

Vyššie sebavedomie

Ak ste žena a ste so sebou celkom spokojná, tak tento váš stav sa odzrkadlí aj vo vašom správaní a celkovom vyžarovaní. Byť si vedomá svojich predností, je jedným so spôsobov, ako muža zaujmete. Nikto predsa nechce doma mať depresívnu a utiahnutú ženu.

Oblečenie

Je pohodlné chodiť v teplákoch a starom tričku, ale v takomto outfite, ťažko zaujmete perspektívneho partnera. Sexi oblečenie je na prvom mieste, ak chcete zaujať. AK sa necítite na hlboké výstrihy a vysoké opätky, tak určite zaujmete aj pekným kostýmom, alebo napríklad elegantnými nohavicami.

Dôležité je nech je vidieť, že vám na sebe záleží. Tým dáte mužovi pocit, že ako sa staráte o seba, tak sa pravdepodobne budete starať aj o neho.

Make up a vlasy

Decentný make up a upravené vlasy nikdy nič nepokazia. Aj keď vo svete teraz letí prirodzený image, nikdy nie je na škodu svoje jemné nedostatky zakryť. Upravené vlasy taktiež zaujmú. Vlasy sú predsa korunou krásy, preto sa treba o ne náležite starať.

Make up a vlasy by mali byť prispôsobené situácii a udalosti, na ktorú sa chystáte. Ak idete na rande do kina a budete vyparádená ako na ples, pravdepodobne to na vás nevrhne to najlepšie svetlo, aj keď budete nádherná.

Dobrá nálada         

Ak ste všetky body ako tak splnili, nezabudnite na dobrú náladu. Možno ste mali zlý deň v práci, alebo vás nehnevala kamarátka, skúste na chvíľu na to zabudnúť. Prísť za mužom bez úsmevu a nehnevaná, nie je práve okúzľujúce. Ak vám na dotyčnom záleží, tak sa isto rada prekonáte.

Alebo môžete mužovi o svojich problémoch povedať a ak ste ho zaujali a záleží mu na vás, tak vás určite rád vypočuje a bude sa vám snažiť zlepšiť náladu.

Nezabúdajte, že všetkého veľa škodí. Či už je to sebavedomie, oblečenie, make up, alebo neprirodzený smiech.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.