Blindr Blog
sk cz en
Aký je najväčší prejav lásky v dobe digitálneho randenia?
30/12/2017 - 16:28

Pokiaľ ide o online randenie, najdôležitejšiu rolu zohráva čas.

Zo všetkých prešľapov, ktorých sa človek môže dopustiť – od zle pochopenej poznámky, až po nevhodne zvolený emotikon, žiadny nie je pre rodiaci sa vzťah tak problematický, ako oneskorená odpoveď, napísal argentínsky denník Clarín. To preto, že odklad vyvoláva napätie a spúšťa podozrievania. Ľudia si začnú predstavovať to najhoršie. Hlava sa im zatúla do miest, ktoré môžu mať veľmi škodlivé následky pre srdcové záležitosti.

To sú niektoré zo záverov, ku ktorým dospel výskum skupiny vedcov argentínskeho ústavu CONICET, ktorý sa zameral na následky digitálnej revolúcie na vzťahy a dvorenie.

Štúdia CONICET sa zamerala na zvyky okolo randenia vekovej skupiny 18 až 24 rokov. A jej hlavným záverom je, že vo veku chytrých telefónov a internetu je okamžitá reakcia hlavnou požiadavkou.

 

Zdroj: www.bbc.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.