Blindr Blog
sk cz en
Bielizeň ako zbraň
22/11/2017 - 18:19

Nestačí len zmeniť farbu bavlnenej podprsenky na čiernu – bielizeň bude delikátna, ak si osvojíte chuť experimentovať.

1.    Ak máte košík veľkosti A alebo B, stavte na polovičnú podprsenku.
Zaokrúhľuje prsia a ak sa vzdáte stužiek a nariasenia, bude vyzerať pekne aj pod obtiahnutým tričkom. Ak máte väčšie prsia, vyskúšajte stredne vykrojenú podprsenku. Ak ich však potrebujete spevniť, veľkej podprsenka sa nevyhnete, ale vyberte si takú, ktorá má na bokoch a chrbte dekoratívne detaily.


2.     Tangá sú pekné len na útlejšej postave.
Našťastie menej vykrojené nohavičky sú späť. Vyskúšajte polopriesvitné s čipkou. Neprezrádzajú veľa, ale ani nezakrývajú. Môžete skúsiť tangá, ktoré majú prednú aj zadnú časť plnú, len pásiky na bokoch sú z čipky alebo priehľadného materiálu. Ak vás trápia nohavičky vytŕčajúce z nohavíc, vhodné na nízko strihaný pás sú tzv. francúzske nohavičky alebo nízke šortky.


3.     Spávajte so štýlom, flanelové pyžamo nechajte babičke.
Satén a hodváb sú príjemné, ale konzervatívne, najpôsobivejší je „baby-doll” štýl alebo krátke kimono.


4.     Zvýšte svoj sexepíl
Na horúcej schôdzke priehľadnou podprsenkou a veľmi nízkymi nohavičkami, ktoré odhaľujú celé bruško. Vyzliekajte sa pomaly alebo nechajte jeho, nech vás vyzlečie a pohrá sa s ramienkami.

 

Zdroj: www.womenshealthmag.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.