Blindr Blog
sk cz en
Chcete byť charizmatická osoba?
24/01/2018 - 00:07

Cítite sa s niektorými osobami výnimočne? Cítite pokoj, keď sa s nimi zhovárate, rada vyhľadávate ich prítomnosť a vaše chvíľky s nimi sú špeciálne?

Sú to charizmatické osoby. Takou by ste sa mohli stať aj vy, aspoň tomu pomôcť. Zvlášť, ak ste sa nestretli s tým, že by vám niekto hovoril, ako dobre sa vo vašej spoločnosti cíti. Začnite od maličkostí a majte stále na pamäti, že chcete byť špeciálna. Nielen pre niekoho. Pre všetkých! V tomto smere nebuďte skromná.

Starajte sa predovšetkým o to, aby ste s nikým neprišli do konfliktu. Ak sa dá, radšej s noblesou z každého problému vycúvajte. Odhadujte ľudí a hľadajte na každom pozitívne drobnosti. Tie preháňajte, ak treba. Ľudia vás budú mať radi. Nezabúdajte však, že na to, aby ste boli dobrá, musíte byť spokojná v prvom rade sama so sebou. Docielite to tak, že sa sama budete obklopovať výnimočnými ľuďmi. Aby ste sa mohli stať jednou z nich.

Usmievajte sa na druhých. Aj na tých, ktorých ešte nepoznáte. Uvidíte, že to ocenia. Nenechajte sa odradiť, ak vám niekto úsmev neopätuje. Vy majte pocit, že robíte pozitívne zmeny. Pamätajte aj na akciu-reakciu. Ako sa budete správať k druhým, tak sa oni budú správať k vám. Chcete zažiť ten pocit, keď niekto o vás povie, že ste mimoriadna? Nie ste od tohto cieľa až tak ďaleko.

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.