Blindr Blog
sk cz en
Čo chcú muži na prvom rande?
02/02/2018 - 23:20

Tešíte sa na rande, ale zároveň vás zožiera tréma? Skúste nasledovné tipy

Na prvom rande vás chcú muži spoznať, ale nudí ich počúvať monológ o vašom živote. Túžia po vtipe, irónii, inteligencii. Rozhodne zabudnite na smutné príbehy o členoch vašej rodiny, aj na veselé príbehy zo škôlky, pomlčte o tom, ako veľmi nenávidíte svoju šéfku či koľko vám mesačne odchádza z platu na hypotéku. To rozhodne nie sú témy na prvý rozhovor. Samozrejme, čo-to zo svojho života prezradiť môžete, ale skúste vypichnúť veci, ktoré môžu vás oboch rozosmiať a vďaka ktorým navodíte veselú atmosféru.

Muž chce byť očarený. Túži po tom od chvíle, kedy vyrazil z domu na rande. Prestavuje si, ako budete vyzerať a o čom sa budete baviť. Dôležitý je nielen prvý, ale aj posledný dojem večera. Ak sa stretnutie super rozbehlo, ale po dvoch hodinách už stráca na intenzite, rozlúčte sa. Odíďte v najlepšom, zanechajte niekoľko pootvorených dvierok svojho života, venujte mu vzdušný bozk na rozlúčku. Nenechajte sa prehovoriť na „posledný“ drink, ani na dlhú prechádzku mestom. A už vôbec nie na návštevu jeho bytu. Očariť ho znamená nielen zaujať, ale aj ostať tajomnou. Aby sa za vami tešil aj nabudúce.

Nielen to, čo máte na sebe je dôležité. Aj vôňa, ktorá vás zahaľuje, v ňom dokáže prebudiť isté predstavy. Vyhnite sa ťažkým sladkým vôňam, ktoré väčšina mužov neznáša. Čosi hravé, svieže, dievčenské a najmä veľmi jemné – to môže byť bod k dobru. Aj vôňa vašich čerstvo umytých vlasov mužom pohladí zmysly.

Už to môže znieť ako klišé, ale červená farba symbolizuje lásku a vášeň. Samozrejme, že prísť zahalená od hlavy po päty do červenej by bolo „okaté“. Ale stačí jeden, hoci aj malý kúsok v tejto farbe. Buď topánky alebo top či len čelenka vo vlasoch. To by nemusel byť problém ani pre ženy, ktoré červenú práve nevyhľadávajú.

 

Zdroj: www.rd.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.