Blindr Blog
sk cz en
Čo je na mužoch sexi?
10/02/2018 - 22:51

Akí chlapi sú pre ženy skutočne božskí? Čím sa odlišujú od tých ostatných?

1.      Ach, ten pohľad
Nejde ani tak o to, či má muž oči hnedé, modré alebo zelené. Ale mužský pohľad, ktorý vie okamžite ženu rozpáliť… Tak to je výhra v lotérii. Poznali ste takého chlapa? Jeho oči sa dokážu smiať a zvádzať zároveň. A len ťažko im odoláme. Pritom muž so sexi pohĺadom nemusí byť žiaden katalógový krásavec. Stačí, aby bol príjemný spoločník a o ženský obdiv má postarané.



2.      Túži po vás celkom otvorene
Áno, aj to ženy dokáže „rozpáliť“. Ak sa vám muž páči, ste s ním na rande a on vám dáva jasne najavo, ako po vás túži. Musí byť hravo zvodný, v žiadnom prípade nie dotieravý. Dokáže povedať tie najúžasnejšie komplimenty, vie, ako sa ženy jemne dotknúť, aby chcela viac. Ste preňho stredom vesmíru minimálne na jeden večer a správa sa k vám ako k bohyni. No, ktorej žene by sa nepodlomili kolená?

 


3.      Telo ako z plagátu
Ak poškuľujete po chlapoch na kúpalisku či na pláži, určite vám do oka padnú tí so skvelým telom. A hoci netušíte, či má niečo v hlave alebo či nie je egocentrický narcis, z diaĺky sa naňho neviete vynadívať. Keď beží do vody a svaly na super tele sa mu krásne napínajú, je skutočne sexi. Možno vám nezostane nič iné, len o takomto chlapovo svívať… Ale, čo viete? Možno sa jedného dňa práve na vás usmeje takýto sexi krásavec.

 


4.      Nepolapiteľný dobrodruh
Keď sa niekde objaví, okamžite ho vaše oči zaregistrujú. Je iný ako ostatní, hoci neviete pomenovať, čo ho odlišuje. Ak sa s ním dáte do reči, okamžite vás zaujme. Je si vedomý toho, že sa ženám páči a to z neho robí sebavedomého lovca. Nechce sa viazať, nijako sa tým netají a práve nedosiahnuteľnosť ho robí veľmi žiadaným a sexi. Nechceli by ste si aspoň raz v živote vyjsť na rande s takýmto chlapom?
 

 

5.      Úspešný a predsa „pohoďák“
V živote dosiahol dosť, ale ostal stáť nohami na zemi. Je šikovný, dokáže zaujímavo konverzovať, má veľa kamarátov a život ho baví. A je to na ňom okamžite vidieť. Žiadny egocentrik, ktorý musí poukazovať na svoje úspechy. Veselý a otvorený chlapík, ktorý vyžaruje okolo seba dobrú náladu a pohodu. Muži, ktorých baví ich práca, sú v nej dobrí a zarobili si vďaka nej dosť peňazí na pekný život, priťahujú ženy ako magnet. A nie kvôli peniazom. Ich splnený sen sa im odráža v očiach aj v správaní a robí to z nich sexi chlapov, o ktorých sa oplatí zabojovať.

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.