Blindr Blog
sk cz en
Čo muži najviac obdivujú na žene?
31/01/2018 - 22:52

Veľké prsia, útle boky alebo zadoček, čo vojde do ruky?

1.      Obdiv
O blondínach koluje najviac vtipov, ale muži sa na nich zabávajú práve preto, že nie sú založené na pravde. Pretože po nich túžia – a nielen kvôli svetlým vlasom. Muži najviac obdivujú ženy, ktoré obdivujú ich. Mužský obdiv k žene je založený aj na láskavom a nevinnom spoliehaní sa na silu muža. Tie najžiadanejšie ženy sú útle plavovlásky práve preto, že prebúdzajú aj u mužov s menšou dávkou testosterónu sklony hrdinu a bojovníka.

 

2.      Prirodzenú inteligenciu
Pre inteligentného muža je niekedy rozhovor so ženou vzrušujúcejší ako samotný sex. Muži nesmierne obdivujú ženy, ktoré im vedia kontrovať a nielen nemo súhlasiť a prikyvovať. Je to danosť, ktorú si žena nekúpi vo výpredaji, ani nedokáže sfalšovať ako mihalnice. Preto je skutočnou ozdobou. Je príťažlivá viac ako vytlačené prsia.

 

3.      Dávku nadradenosti
Bez nej to nejde. Muži obdivujú autority, velikánov a tých, čo ich v istom zmysle presahujú. Môžete ho naučiť stále niečo nové? Ste tou, čo nielen prijíma, ale vie aj dávať? Muž to berie ako správnu ingredienciu, že ho v niečom presahujete a adekvátne k tomu ho táto moc ženy priťahuje. Obdivuje na žene všetko, čím muža prerastá. Toho má každá žena naozaj dostatok, akurát máloktorá sa vie svojou dávkou obdivnej nadradenosti aj prezentovať.

 

4.      Mamičkovské schopnosti
Nemýľte si ich s materskými. Ženy, profesionálne matky, ktoré svoju krásu, dravosť, atraktivitu dajú do područia materstvu a starostlivosti, strácajú u mužov atraktivitu. Oni obdivujú ženy, ktoré svoj materský inštinkt pestujú na partnerovi. Muž možno ani tak nehľadá náhradnú mamu, ako to objatie a vypočutie, do ktorého schová svoju dušu mládenca. To obdivujú na ženách, s ktorými žijú a ku ktorým utekajú.

 

5.      Hrdosť
Ženy, ktoré sú na seba hrdé, sú omnoho viac obdivované mužmi, ako tie s komplexmi. Celá ľudská civilizácia vychádza z jednoduchého predpokladu: Kto sám seba zhadzuje, nemôže očakávať, že iný ho bude obdivovať. Preto, ak žena rieši stále svoje kilogramy, neforemné nohy, alebo malé či veľké prsia, v zápase o priazeň na plnej čiare prehrá so ženou, ktorá je na tom podobne, akurát neukazuje na negatíva. Skôr na svoje blankytne modré oči či sexi vlasy. Muži obdivujú obvykle na žene to, čo ony samé.

 

Zdroj: www.rd.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.