Blindr Blog
sk cz en
Čo prezradia oči?
16/01/2019 - 14:26

Keď sa pozriete na človeka, tak každý si všimne niečo iné. Pre niekoho sú to vlasy, pre iného zadok a pre ďalšieho oči. Práve o očiach sa hovorí, že sú ta brány do duše. V očiach sa dá spozorovať mnoho, najmä keď viete čo si všímať. Najviac prezradí farba a tvar očí.

Farba očí

Nie vždy sa dá na prvý pohľad určiť, o akú farbu očí ide. Keď sa ale lepšie zadívate, určite si všimnete aspoň približnú farbu očí.

Hnedé oči

Oči hnedej farby vypovedajú o človeku najmä lásky k prírode a k nemateriálnym veciam. Hnedookí ľudia majú predispozície k zodpovednosti, kreativitou, vytrvalosťou, sú praktickí a majú vnútorné vyžarovanie.

Práve toto vyžarovanie ich robí veľmi príťažlivými pre opačné pohlavie. Čím tmavšia je táto hnedá farba, tým sú zaujímavejší. Sú vášnivými milencami, ale ťažko sa im vyjadrujú svoje pocity.

Zelená farba

Zelenookí ľudia sú väčšinou veľmi tajomní, aspoň tak pôsobia. Majú v sebe kreativitu, inteligenciu a lásku k životu.

Hovorí sa, že zelenookí ľudia sú najšťastnejší. Majú veľmi radi nové výzvy, dobrodružstvo a slobodu. Sú nepredvídateľní a tiež si musíte dávať pozor na ich neprimeranú žiarlivosť.

Modrá farba

Modrá farba očí je veľmi príťažlivá, najmä v spojení s blond vlasmi. Títo ľudia sú veľmi aktívni, priateľskí a temperamentní.

Snažia sa svojmu okoliu pomáhať a sú veľmi úprimní. Hľadajú si najmä dlhodobé vzťahy a túžia po rodine. Radi pozorujú okolie a sú vytrvalí.

Tvar očí

Tvar očí o človeku taktiež veľa vypovedá.

Malé oči a veľké oči

Čím menšie oči má človek, tak tým je prelietavejší a nedá sa na neho spoľahnúť. Väčšinou je tento človek ľahkomyseľný a málokedy dotiahne veci do konca. Je to introvert, tajnostkársky a drží si od ostatných odstup.

Naopak človek s väčšími očami je vhodnejší na dlhodobý vzťah a dá sa na neho spoľahnúť. Takýto človek je extrovert, má rád pozornosť druhých a je úprimný.

Oči blízko a ďaleko

Čím bližšie má človek oči, tým menej má rád zmeny a má rád svoj pokoj a svoj bezpečný priestor. Osoba s očami blízko pri sebe je všímavá a má dobrú pamäť.

Keď sú oči ďalej od seba, to znamená, že táto osoba je dobrodružný typ, nebojí sa riskovať, je trocha tvrdohlavá a myslí skôr na seba, ako na ostatných.

Samozrejme tieto definície nie sú vždy pravdivé. Akú má človek osobnosť, zistíte najlepšie tým, že ho lepšie spoznáte. Ale na prvý pohľad môžete mať aspoň približnú predstavu, koho ste práve stretli.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.