Blindr Blog
sk cz en
Festival Slovenské hrady 2017
09/08/2017 - 11:27

Festival v podhradí hradu Červený Kameň ponúkne 9. septembra koncerty známych spevákov a kapiel. Príležitosť dostanú aj mladí hudobníci prostredníctvom súťaže na facebooku.

Na Slovenských hradoch dostanú popri legendách priestor aj mladé kapely.

Festival v podhradí hradu Červený Kameň ponúkne 9. septembra koncerty Richarda Müllera, IMT Smile, ale aj kapely Olympic či Arakainu s Luciou Bílou. Príležitosť vystúpiť na rovnakom pódiu dostanú aj mladí hudobníci, ktorí môžu zabojovať o svoje miesto na festivale na Facebooku.

„Začínajúci slovenskí muzikanti so svojimi kapelami môžu prihlásiť ich skladbu do súťaže na facebookovom profile Slovenské hrady. Kapela, ktorá získa najväčšiu podporu od fanúšikov, si zahrá na Červenom Kameni,“ približuje novinku druhého ročníka festivalu na úpätí Malých Karpát organizátor Michal Šesták.

Plánovať záver leta už dnes sa oplatí

Okrem víťazov internetovej súťaže však na divákov 9. septembra čaká na Červenom Kameni prehliadka toho najlepšieho z českej a slovenskej hudobnej scény. Do 8. septembra sú navyše v predaji vstupenky ešte za predpredajovú cenu 22 €.

Na dvoch scénach sa predstavia slovenské kapely Zoči Voči, Korben Dallas, Desmod, IMT Smile či raper Mike Spirit H16 a tiež spevák Richard Müller.

Slovenských muzikantov doplnia české rockové legendy z kapely Olympic, spevák Tomáš Klus či Arakain sLuciou Bílou.

Festival Slovenské hrady nadväzuje na najúspešnejší český festivalový projekt – Hrady CZ. Podujatia v Čechách a na Morave spája myšlienka atraktívneho hudobného programu predstaveného v prostredí historických pamiatok, ktoré festival zároveň propaguje. Aj na Červenom Kameni budú mať návštevníci možnosť v cene festivalovej vstupenky spoznať samotný hrad a absolvovať jeho prehliadku. Tradície z minulosti priblížia tiež remeselné prezentácie a tvorivé dielne.

Lístky sú k dispozícii prostredníctvom portálu Predpredaj.sk.

Aktuálne informácie o festivale nájdete na stránke www.slovenske-hrady.sk.

Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.