Blindr Blog
sk cz en
Floopy - Kozmetika, dojčenské potreby, pleťové masky
25/05/2019 - 10:22

Regeneračné masky na tvár, ruky a nechty. Spevňujúce, vyživujúce, detoxikačné masky. Kozmetika a dojčenké potreby pre mamičky. Toto všetko a ešte viac nájdete v obchode Floopy.sk

Internetový obchod Floopy.sk začal svoju prevádzku za účelom predaja kvalitnej kozmetiky a produktov vyrobených v Nemecku, Španielsku a Švédsku.

Nájdete u nás veľké množstvo dojčenského tovaru značky MAM, ktorá už 40 rokov vyvíja pre deti produkty s jedinečným dizajnom a špičkovými funkciami. Produkty sú výsledkom intenzívnej spolupráce medzi odborníkmi z medicínskej, výskumníckej a technologickej oblasti.

 

 

Nemeckú značku Kneipp, ktorá už viac ako 125 rokov prináša na trh prírodné produkty vysokej kvality.

 

 

Švédsku značku Salvequick, ktorá je lídrom na trhu vo výrobe náplastí a prakticky všeobecným názvom pre náplasti v mnohých krajinách, najmä v Európe.

 

  

 

 

Iroha Nature, ktorá je vždy v popredí trendu a dodržiavania vysokých štandardov kvality, ponúka súčasnej žene rad kozmetických výrobkov, najmä tkanivových masiek, zlupovacích masiek a iných výrobkov.

 

 

Sebamed, ktorý je určený pre citlivú a problémovú pokožku so sklonom k vysychaniu, resp. podráždeniu. A Sebamed Baby, ktorý je určený pre citlivú a jemnú pokožku bábätiek. Spoločným znakom všetkých produktov Sebamed je ich mierne kyslá hodnota pH 5,5, zhodná s pH hodnotou prirodzeného ochranného plášťa pokožky.

 

 

Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás prvoradá a preto pristupujeme ku každej objednávke zodpovedne a vždy s maximálnym nasadením. Svojím zákazníkom nezabúdame ku každej objednávke pribaliť aj malý darček ako poďakovanie. Neváhajte a navštívte nás na Floopy.sk.

Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.