Blindr Blog
sk cz en
Horúce chvíle vďaka sextingu
27/02/2019 - 16:49

Vďaka telefónom a internetu môžete byť v spojení aj vtedy, ak ste vzdialení viac, alebo menej. Písať si zamilované a krásne romantické slová je krásne, ale niekedy to nestačí. Preto vznikol sexting.

Sexting

Je to v podstate písanie si vášnivé a horúce slová s niekým, kto nie je zrovna pri vás. Cieľom je nažhaviť partnera tak, aby túžil po sexe s vami čím ďalej tým viac.

Treba si ale vždy dávať pozor na to, aby ste presne vedeli komu píšete. Môže sa totižto stať, že vaše správy môžu skončiť v nesprávnych rukách. Takýto štýl zvádzania treba zvoliť iba pri osobách, ktoré poznáte a osobne ste sa s nimi stretli.

Mnohé skúsenosti dokázali, že tento spôsob písania si zlepšuje u partnerov komunikáciu a zvyšuje sexuálne napätie.  Taktiež je takýmto spôsobom ľahšie vyjadriť svoje pocity a to, čo by ste a ako by ste chceli niektoré veci zažiť v posteli. Skoro vždy sa totižto ľahšie vyjadrujú pocity písaním, ako rozprávaním.

Vášnivá predohra

Sexting môžete jednoducho využiť aj ako predohru. Ak je váš partner napríklad v práci, alebo cestuje za vami stovky kilometrov, je dobré ho nažhaviť už v predstihu. Treba si ale dávať pozor na to, aby sextingová predohra nezačala príliš skoro.

Ideálne je maximálne dve hodiny pred stretnutím, pretože by partner mohol vychladnúť a nič by z vašich horúcich slov nebolo. Taktiež sa nepúšťajte do sextingovej predohry, ak nemáte v pláne mať s partnerom sex. Môžete spôsobiť mnoho nedorozumení.

Radšej len text

Aj keď ležíte zrovna vo vani a chcete svojmu partnerovi poslať žhavé fotky, radšej to nerobte. Niektorí ľudia majú nastavené telefóny tak, že správa sa zobrazí hneď, aj na zablokovanom telefóne. Tento telefón môže ležať len tak niekde na stole a vašu vášnivú fotku si môžu všimnúť ľudia, pre ktorých nebola určená. Predsa len si fotku zapamätajú lepšie, ako text.

Preto je lepšie si len písať a fotky posielať len vtedy, keď viete, že sa dostanú len danej osobe. Tiež je vhodné si takýto štýl písania radšej pravidelne vymazávať a nikdy nesextingovať s niekým, koho osobne nepoznáte.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.