Blindr Blog
sk cz en
Kam pozvať ženu na prvé rande?
02/12/2018 - 09:27

Už si píšete nejaký ten piatok a spoločne ste dospeli k záveru, že je najvyšší čas stretnúť sa osobne. „Vyber kam pôjdeme,“ navrhne ti tvoja budúca a na tebe teraz ostane jedno z najdôležitejších rozhodnutí vo vašom potenciálnom vzťahu.

Miesto na prvé rande je pre ženu nezabudnuteľné, a predsa len, k prvému dojmu sa ráta aj to, kam pôjdete. Pre tých z vás, ktorí si už naozaj nevedia rady, sme zostavili pár skvelých tipov, ktoré určite oceníte. Kam teda vziať ženu na prvé rande?

Kaviareň

Klasika, ktorou rozhodne nič nepokazíte. Pokiaľ si nebudete objednávať jednu borovičku za druhou (áno, aj v kaviarni sa takí nájdu), nemôže sa stať, že vás bude žena vidieť v negatívnom svetle. Kaviarne sú útulným, osobným prostredím, kde sa poriadne porozprávate a lepšie spoznáte.

Kino

Nie ste si istý, či si s dotyčnou rozumiete? Vezmite ju do kina. V kine toho veľa nenakecáte, no rýchlo zistíte, či máte niečo spoločné. Výber filmu nechajte na ňu, aj podľa toho sa o dievčati dozviete veľmi veľa.

Bar

Bary nie sú určené iba pre párty ženy. Po pohári vína nastane uvoľnená atmosféra a zmizne všetka nervozita. Dajte si však pozor, aby tých pohárov nebolo viac, ako je únosné.

Divadlo, múzeum

Možno sa to na prvý pohľad nezdá, no ženy milujú mužov, ktorí sa zaujímajú o umenie. Koná sa vo vašom meste výstava alebo nejaké známe predstavenie? Máte o program postarané. Pokiaľ nie ste úplný odporca takýchto udalostí, divadlá a múzeá by mali byť vo vašom úzkom výbere.

ZOO

Zoologická záhrada je skvelý spôsob ako stráviť deň. Prechádzka na čerstvom vzduchu, zaujímavý program.... a vaša polovička určite ocení kreativitu.

Jednorazové kurzy, prednášky

Tento nápad je určený pre tých, ktorý o svojom rande už naozaj aj niečo vedia. Je množstvo kurzov, či workshopov, ktoré trvajú len deň. Pokiaľ viete, o čo sa žena zaujíma, a zrovna niečo také sa bude najbližší týždeň konať, voľba je jasná. Takisto prednášky obľúbených umelcov, či spisovateľov môžu byť príjemným strávením večera.

Rande podľa spoločných záujmov

Obaja radi chodíte na hory, na bicykel, či milujete rovnakú skupinu? V tomto prípade naozaj nemáte čo riešiť.

TIP: Vždy vyberajte také miesto, kde sa budete cítiť príjemne.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.