Blindr Blog
sk cz en
Kamarátka vám prebrala frajera. Čo robiť?
24/11/2017 - 18:48

Máte chuť ich zavraždiť, prípadne dať zavraždiť, ale musí to byť pomalá smrť, napokon, chlapov je plný svet. Ale kde nájdete druhú najlepšiu kamarátku?
1.      Uhol pohľadu NEGATÍV
Je prirodzená obranná reakcia na to, že vás zradili naraz dvaja najbližší ľudia vo vašom živote. Nikde však nie je napísané, že keď si prejdete týmto povinným štádiom, nemôžete plynule prejsť na úroveň POZITÍV. V každom prípade chápeme, že:
● už nikdy nebudete nikomu veriť, alebo aspoň veľmi dlho nie, a dožijete v jemnej paranoji z každého vzťahu, či už s mužským, alebo so ženským pohlavím,
● máte chuť ich zavraždiť, prípadne dať zavraždiť, ale musí to byť pomalá smrť,
● každý deň okolo polnoci, keď vám už od premýšľania praská lebka, ste si takmer isté, že to celé je vlastne vaša vina,
● chcete si dať sedatíva, analgetiká, zapíjať to hruškovicou a zobudiť sa o sto rokov,
● chlapov je plný svet. Ale nájsť ďalšiu najlepšiu kamarátku bude problém.
 
 
 
2.      Uhol pohľadu POZITÍV
Vždy ide o to, ako sa na konkrétnu pohromu vo svojom živote pozriete. Aj najpozitívnejšie slniečko s pučiacimi sedmokráskami v duši sa môže pri konfrontácii s tým, že ju muž podvádza s najlepšou kamoškou, stať zatrpknutou čiernou vdovou. Ak hľadáte akúkoľvek barličku, ktorá by vám ukázala iný pohľad na vec, vedzte, že:
● lepšie, že sa vykľulo šidlo z vreca teraz, a nie o pätnásť rokov. Mladá zatrpknutá čierna vdova je aspoň tajomne sexi. Stará zatrpknutá čierna vdova je strašidelná,
● čaká vás nový chlap, nová láska, nový sex, nová svadba! Jupí!,
● začnete sa venovať aj iným kamoškám, ktoré ste odsúvali, aby tá mrcha nežiarlila,
● ak to vášmu žalúdku neprekáža, môžete všetku vinu hodiť naňho, s kamarátkou sa pobiť, vytrhať jej chumáč vlasov, opiť sa a ešte utužiť svoj vzťah,
● hoci to bolí, je lepšie vedieť, na čom ste, ako žiť v nejakej fikcii. Ste na tom dosť zle, ale vyjdete z toho posilnené, a to je isté.

 

Zdroj: www.askmen.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.