Blindr Blog
sk cz en
Má o vás záujem?
02/12/2017 - 20:14

Ako zistíte, či je do vás zbláznený? Existuje viacero znakov, ktoré signalizujú mužskú zaľúbenosť. Tu sú niektoré z nich.

1.      Hovorí to
Tým najjednoduchším znakom je, že to povie. Si krásna, páčiš sa mi, máš nádherné oči, vlasy, milujem tvoj úsmev. Jednoducho, je veľa vecí, ktoré na vás obdivuje a pripomína vám to pri každej možnej aj nemožnej príležitosti. Je však aj veľa mužov, ktorým takéto reči idú na nervy, takže nezúfajte ani vtedy, ak vám toto nehovorí.

 

2.      Chce vám pomáhať
Veľa mužov má chuť zlepšovať svojej láske život a pomáhať jej, kde sa len dá. Spýtal sa vás už, či nepotrebujete niečo niekam doviezť, zohnať murára, lekára, lístky na koncert? Pustil sa do opravy dverí či vysvetľovania najvýhodnejšieho investovania peňazí? Ak áno, máte vyhraté.

 

3.      Chce byť s vami v kontakte
Telefonuje vám, esemeskuje, posiela maily, len aby vám povedal ahoj? Super! Je to znak, že vás naozaj miluje alebo sa mu veľmi, veľmi páčite.

 

4.      Pripravuje vám prekvapenia
Muž, ktorý je ženou unesený, chce pred ňou vyzerať v čo najlepšom svetle. Preto jej pripravuje prekvapenia, ktoré ju potešia. Nemusia (ale môžu) byť drahé. Kytica kvetov, večera s obľúbeným jedlom a vínom, lístky do divadla alebo na koncert.

 

5,      Delí sa o svoje city
Chce, aby ste vedeli, čo prežíva, cíti, čo ho teší a čoho sa bojí a zaujíma ho aj to, čo prežívate vy. Muž, ktorý nie je do ženy zamilovaný, zvyčajne o týchto veciach nerozpráva. Sú to totiž jeho intímne záležitosti, ktoré si necháva len pre najbližších. Ak sa vám teda zdôveruje, tešte sa z toho a pozorne počúvajte. Teda ak chcete, aby sa vzťah rozvíjal.

 

Zdroj: www.askmen.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.