Blindr Blog
sk cz en
Muž v znamení ryby. Aký je?
17/01/2018 - 21:43

Keď si už myslíte, že ste ho pochopili, vyšmykne sa vám opäť z rúk. Tak zvyknú astrológovia charakterizovať muža narodeného koncom februára alebo v prvej polovici marca.

1.      Spokojne pláva
Ak pozorujete muža v znamení ryby, môže sa vám zdať, že stojí na jednom mieste, celkom spokojný so životom, v ktorom len spokojne pláva. Ak ho opustíte a po roku znovu navštívite, môže vás šokovať, že v jeho živote sa takmer nič nezmenilo. Tá istá práca, to isté bývanie, tí istí priatelia, tie isté stereotypy, od ktorých sa len tak ľahko neodlepí. Aj to snívanie mu ostalo. A veď to nie je na škodu…



2.      Peniaze sú sexi
Ryba možno nie je stvorená na štúdium, na prácu však každopádne. Má bystrý rozum, vďaka ktorému sa mu iste dostane uznania, ktoré v živote potrebuje. Páči sa mu aj bohatstvo. Peniaze sú preňho sexi, pracovať bude už len kvôli nim, je to preňho silná motivácia. Tomu sa každá žena poteší, veď ktorá by nechcela muža, ktorý domov nosí peniaze a zároveň nemá problém sa s nimi podeliť.



3.      Veľký romantik
Niektoré ženy to odradí, iné poteší. Muž v znamení ryby je totiž s veľkou pravdepodobnosťou romantik. Spolužitie s dievčaťom si bude chcieť z času na čas ochutiť teplou vaňou a šampanským, túžiť bude po výlete na loďke, sám začne rozprávať o svadbe, zásnubách a prsteni… Uvíta, ak aj jeho polovička bude mať pochopenie pre romantiku.



4.      Tolerantný, bez predsudkov
K plusom: Muž v znamení ryby nemá žiadne predsudky a skrýva sa v ňom veľmi veľa tolerancie. To je dar, s ktorým sa narodil. Pochopenie má aj pre tajomstvá, preto má veľa kamarátok, ktoré ho rady vyhľadajú, keď potrebujú niekomu zveriť najotrasnejšie zážitky, ktoré ich postretli a štyri steny by opustiť rozhodne nemali.



5.      Chce pokoj
A k tým negatívnym? On ich negatívne nevidí, vy však celkom určite áno. Ryby sú totiž známe svojou lenivosťou a pohodlnosťou. Vysvetľujú to tak, že po dni, kedy sa na nich toho veľa naloží, potrebujú svoj pokoj. Sadnúť si napríklad pred televízor, pozerať futbal, alebo len tak zasnene a hlavne nerušene snívať. Ak muža v znamení ryby skutočne milujete, budete mu to tolerovať.

 

Zdroj: www.bbc.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.