Blindr Blog
sk cz en
Muž v znamení strelca. Aký je?
08/01/2018 - 23:57

Kľúčové slová jedincov, ktorí sa narodili v tomto zimnom období, sú férovosť, spravodlivosť a nezávislosť.

1.      Má vzor a uznáva autority
Celý život má vzor, niekoho, koho si váži, koho uznáva, koho uctieva a ak by to bolo možné, nasledoval by ho. Na rozdiel od svojho ohnivého brata barana, on uznáva autority a veľmi zdravo sa im podriaďuje. Nie je to však jednoduché! Musí toho človeka uznávať. Toto však baran nemá, on sa vzoprie každému, kto mu chce rozkazovať.

 

2.      Žije v prítomnosti
Astrológovia naznačujú, že v znamení strelca sa nerodia ľudia, žijúci v minulosti. Kým muži či ženy v ostatných znameniach teóriu „žiť v prítomnosti“ dobre poznajú, strelcovi je prirodzená, inak to nevie. Každopádne, viac ako minulosť, ktorú už nezmení, ale uznáva (poučil sa), ho zaujíma budúcnosť. Pripravuje sa na to, aby bola ružová.

 

3.      Vie vybuchnúť, no nepomstí sa
Aký je muž-strelec vo vzťahu? Keďže znamenie strelec patrí k ohnivým, aj on vie, podobne ako lev či baran, vybuchnúť. Nemá problém spraviť okolo toho hluk a rozruch, ako sa patrí, avšak na rozdiel od uštipačného škorpióna, dôvod si nebude dlho pamätať a predovšetkým sa z princípu nepomstí. Na rozdiel od muža v znamení ryby, v hádkach nie je vytrvalý.

 

Zdroj: www.bbc.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.