Blindr Blog
sk cz en
Na Vianoce sám: No a?
09/12/2018 - 09:33

Tráviť Vianoce bez frajerky môže byť niekedy dosť nanič. Pokiaľ sa aj ty cítiš troška pod psa, okamžite zažeň smutné myšlienky! Nasledujúci článok ti ukáže, že sviatky o samote nemusia byť až tak na škodu!

Vianoce už opäť klopú na dvere a tvoje minuloročné silvestrovské predsavzatie, že si nájdeš nejakú poriadnu vážnu známosť (nie, dve opité rýchlovky so susedkou z vchodu od vedľa sa naozaj nepočítajú) sú opäť tam, kde boli minulý rok – stále iba predsavzatím. Aj keď by si fakt chcel ukázať, že si pozorný džentlmen a prísť s nejakým dychvyrážajúcim darčekom, nemáš ho proste komu darovať. A to vie byť niekedy na depku..

Všetci muži raz dospejú do veku, kedy budú chcieť po svojom boku viac ako len ženskú na noc, ktorú zbalili v neďalekom bare na to, že: „Hudba je tu skutočne príšerná. Ale mám doma dva obrovské repráky, ak chceš, poď, ukážem ti. Môžeš si tam pustiť, čo chceš a zatancovať.“ Našťastie dievčine naozaj nevadilo, že sa z namakaného zvuku vykľulo iba staré rádio, pretože predohru ste absolvovali už na schodisku a pokým ste sa dostali do bytu, úplne zabudla, prečo tam vlastne prišla. Takéto večery síce nie sú na škodu, no málokedy sa stane, že takéto známosti prerastú do skutočného vzťahu. A časom ti to „ozajstné“ začne poriadne chýbať. A najmä v období Vianoc.

Sviatky pokoja a lásky sa častokrát nesú v opačnom tóne – v duchu smútku a depresii. Začneš si nejako postupne pripúšťať, že všetci tvoji kamoši už majú baby a otázky od rodinných príslušníkov typu: „A Jožko, ty stále sám?“, naozaj nepomáhajú. Keď ťa však prepadnú smutné myšlienky, okamžite to zastav. Nemať na Vianoce frajerku má aj obrovské množstvo výhod!

  1. Vieš koľko stoja všetky tie veci, nad ktorými ženy túžobne vzdychajú spoza okien výkladov? Veľmi, veľmi veľa.
  2. Vyhneš sa trápnym vianočným foteniam na každom kroku a s každou výzdobou: so stromčekom na námestí, vločkou v parku, pri svietiacich cencúľoch, s obrovským ľadovým medveďom.
  3. Nikto ti nebude počas sviatkov pindať, že koľko si toho zasa zožral, veď si predsa sľúbil, že do konca decembra dáš tri kilá dole.
  4. Nie si jediný na svete. Čím bližšie je k Vianociam, tým viac nezadaných žien sa začne prejavovať. Šanca, že nejakú stretneš je poriadne veľká.
  5. Najväčšou výhodou je pohoda, ktorú samota prináša. Program si dokážeš zariadiť podľa seba, stretnúť sa s ľuďmi, ktorých máš rád a robiť veci, ktoré chceš ty.

Samota a osamelosť sú dve rozdielne veci. To, že sviatky stráviš nezadaný, neznamená, že sa musíš cítiť zle. Nezúfaj a radšej si Vianoce uži na plno! :)

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.