Blindr Blog
sk cz en
Naberte odvahu pozvať ho von
18/02/2018 - 22:29

Prestaňte sa báť. Ak muža pozvete von,neznamená to, že sa zaňho musíte hneď vydať.

1.      Pošlite mu drink
Zväčša to platí opačne. Ak však spozorujete sympatického muža pri neďalekom stole, ktorý očami často zablúdi k vášmu stolu, nečakajte. Opýtajte sa čašníka, aký nápoj si objednal a pošlite mu rovnaký. Slušnosť hovorí, že za drink by sa mal prísť osobne poďakovať.



2.       Navrhnite mu zaujímavý program
Pokúste sa zistiť, čo ho zamestnáva vo voľnom čase, alebo akým druhom zábavy holduje. Ak objavíte niečo zaujímavé, skúste vymyslieť program, ktorému určite neodolá. Zavolajte ho napríklad na rafting alebo výstavu psov, podľa toho, čo mu je bližšie. A spoločne strávený čas bude určite príjemný.



3.       Zorganizujte skupinové rande
Neviete sa stále rozkývať? Bojíte sa povedať mu, aby vyrazil von iba s vami… Nič to. Skúste nahovoriť pár kolegov z práce na hromadné „rande“. Vytvoríte si pôdu a potom ho pôjdete pozvať na večernú akciu. V podniku sa usaďte vedľa neho a snažte sa, aby ste večer končili spoločne.

 


Ak stratíte nervy a na nič sa neodhodláte, aspoň ho prinúťte, aby pozval on vás. Tak okato, ako to len pôjde. „Počul si o tom novom filme? Veľmi ho chcem vidieť, ale žiadna z mojich kamarátok nemá čas ísť do kina.“ Ak sa na toto nechytí, je to stratený prípad a hľadajte si nový objekt.

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.