Blindr Blog
sk cz en
Najbolestivejšie dôvody rozchodu
07/02/2018 - 23:21

Nie je rozchod ako rozchod. Ak v ňom obaja usúdime, že sa chceme rozísť, strata bolí menej. A hlavne, neponižuje.

1.      Iné je to v prípade, ak náš bývalý partner nie je taký džentlmen a povie, čo mu prekážalo. Z mosta do prosta. Neprihliada na to, že nás strata bude bolieť a na čo on v tej chvíli myslí, je len jediné. Oslobodiť sa. Vtedy by, teda aspoň drvivá väčšina z nás, radšej uvítala rozchodový dôvod vymyslený. Hoci aj frázu typu: Nezaslúžim si ťa. Nemôžem ti dať to, čo chceš, je už o krôčik lepšie.



2.      Najhoršie znášame, keď sa nás partner potrebuje striasť vetou, ktorá môže byť aj pravdivá. „Už ťa nemilujem.“ Vtedy sa pokúsme zistiť a pošpárať sa trochu v našich pocitoch. Necítime to náhodou rovnako? A neuráža nás najviac zo všetkého fakt, že nás vo svojej výpovedi predbehol? Snažte sa hádať, tipovať a prísť na to, ako by ste si pomohli. Občas totiž stačí skutočne málo.

 


3.      Ďalším, reálnym dôvodom rozchodu, s ktorým sa my, ženy vyrovnávame veľmi ťažko, je výmena. Partner si totiž našiel inú partnerku. Výhodou týchto rozchodov býva, že mozog sa začne rýchlejšie vyrovnávať s tým, že medzi nami a predchádzajúcim partnerom je koniec a cesta späť nie je možná. Čiže nepestujeme nádej, čím zvyšujeme šance, že nám do života príde niekto nový.

 

Zdroj: www.rd.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.