Blindr Blog
sk cz en
Prečo je niekedy ťažké vybrať darček pre oslávenca?
14/07/2017 - 08:04

Vybrať darček – na prvý pohľad banálna situácia, na pohľad druhý, tretí, desiaty... tá najťažšia vec pod slnkom.

Už ste sa niekedy pri výbere darčeka zasekli? Dokonca tak veľmi, že ste premýšľali, že na oslavu z toho dôvodu ani vôbec nepôjdete?

Dnes vám odhalíme skutočnosť, prečo je niekedy ťažké vybrať darček a nenecháme vás v štichu! Poskytneme vám tip, pardon, hneď niekoľko tipov na perfektné darčeky... áno, pre prípad, že sa niekedy zase zaseknete!

Prečo niekedy darček nemôžete vybrať?

Podľa nás by sa výber darčekov nikdy nemal nechávať na poslednú chvíľu. Prečo? Pretože si týmto privodíte akurát tak veľký stres! Zistiť na poslednú chvíľu, že žiadny obchod vo vašom okolí neponúka to, čím by ste potešili a prekvapili zároveň, nič, čo by vystihovalo jedinečnosť a osobitosť oslávenca, ani váš záujem o neho, je na porazenie!

Na poslednú chvíľu tiež nie je možné objednávať darčeky z internetu, čo je veľká škoda, nemyslíte? Nie je nad to vybrať si darček pekne online z pohodlia domova. Takéto darčeky bývajú najlepšie, pretože je u nich človek v pokoji a pohode, myslí mu to a nie je limitovaný otváracou dobou ani počtom obchodov v meste... nebolia ho nohy! A teraz dôvody, prečo sa pri výbere darčekov občas zasekneme.

Pretože:

• darček vyberáme na poslednú chvíľu, stres nám tak zahmlí oči a siahame po najhoršej variante – na ktorú bude oslávencovi akurát sadať prach,

• oslávenca veľmi nepoznáme, nevieme nič o jeho tajných túžbach a prianiach, a preto nám všetko príde nezaujímavé alebo príliš osobné,

• máme tu smolu, že nám ďalší účastníci narodeninovej party prezradia, čo skvelé oslávencovi kúpili a nám sa tak celkom logicky zdá všetko ostatné ako hrozný nápad,

• oslávenca veľmi nemusíme, na oslavu ideme iba čisto z pracovnej kolektívnosti a „povinnosti“, a preto nemáme žiadnu motiváciu vybrať niečo pekné, paradoxne sa darčeky večer verejne rozbaľujú, že : ),

• nevsádzame na jedinečnosť a originálnosť darčekov.

 

Ako originálne darovať peňaženku, náramok, opasok? Vsaďte na drevo!

Dôvody, prečo darček niekedy nie je možné vybrať by sme mali a teraz tie tipy... darujte peňaženku, náramok, opasok...! Že sme vám nič originálne neporadili? Peňaženku darujete každý rok svojej mame? Opasok na Vianoce svojmu manželovi? Vieme, trochu všedné... keď ale k tomu všetkému ešte vsadíte na drevo, máte vyhrané!

Drevená móda „BeWooden“ je originálna, nevšedná, má zmysel a hĺbku a naviac pristane ženám i mužom. Drevené brošne, manžetové gombíky, náramky, vreckovky do saka s dreveným detailom, opasky, peňaženky a ďalšie jedinečné produkty s poslaním nájdete u nás!

Pri výbere darčeka sa spojte s prírodou, spojte sa s „BeWooden“ a už sa nikdy nezaseknete! Darček budete mať pre kolegyňu z práce, šéfa, babičku, vnuka, najlepšieho kamaráta... jednoducho máte množstvo tipov do zásoby.

www.bewooden.sk

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.