Blindr Blog
sk cz en
Prečo je váš ex stále vo vašom živote?
09/02/2018 - 23:28

To, že sa vám bývalý ešte stále objavuje vo vašom živote, neznamená nič iné, ako to, že ste si ešte nedopovedali všetko, čo ste mali.

1.      Zadné vrátka?
Je dosť možné, že si vás priateľ ponecháva ako zadné vrátka. Jednoducho, chce mať pocit, že vy ste stále tu, že o vás si môže otierať svoje ego a hlavne vo chvíľach, kedy sa mu v láske nedarí (je jedno, či nejakú má a prežíva krízu, alebo nemá nikoho). Zistíte to tak, že len čo mu uveríte a ste rozhodnutá opäť s ním tráviť voľné chvíle, alebo sa s ním minimálne stretnúť, zrazu zmizne, cukne, rozmyslí si to. Stačí, že to spraví raz a už by ste mu nemali dať žiadnu ďalšiu šancu. Signály sú jasné.

 

2.      V hlave ho máte vy
Iný prípad je, keď nemôžete pustiť z hlavy vy jeho, ani on vás. Obaja viete, že už svoji nikdy nebudete, prakticky to ani nechcete. No vaše cesty sa vždy akousi náhodou stretávajú. Nuž, v takýchto prípadoch svoju hlavu nedonútite, aby na niektoré „objekty“ prestala myslieť. Vyložte si to tak, že si asi máte niečo povedať. A ďalej to neriešte. Celkom stačí, že k nemu budete, ak sa znova ozve, milá. Nič viac a nič menej. Možno to chce len nejakú jednu-dve vety, ktoré vás od seba raz a navždy odpútajú.

 

Zdroj: www.rd.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.