Blindr Blog
sk cz en
Prečo sú bozky dôležité?
16/02/2018 - 17:41

Bozkávanie má hneď niekoľko pozitívnych účinkov pre telo.

1.      Účinky

Vyhladzuje vrásky, pomáha sa lepšie sústrediť na šoférovanie,  prináša viac peňazí do domácnosti a ľudia, ktorí sa často bozkávajú, sa dožívajú vyššieho veku. Toto všetko dokázali v minulých rokoch americké štúdie, nepochybne najzaujímavejšie fakty z nich sú tie o chudnutí a zarábaní peňazí. Tak ako teda bozkávanie a tieto veci súvisia? Výskumy ukázali, že pri intenzívnom pätnásťminútovom bozkávaní spálime okolo 500 kilojoulov. A viac peňazí zarába ten muž, ktorého partnerka pred odchodom do práce každé ráno vášnivo pobozká.


2.      Prirodzená vec

Vo väčšine partnerských vzťahov sa po čase vášnivé bozkávanie vytráca a z dlhých francúzskych bozkov sa stali letmé, nežné bozky na privítanie alebo rozlúčku. Psychológovia tvrdia, že ide o prirodzenú vec, ktorá sa deje v každom vzťahu. Podľa nich bozkávanie patrí do prvej, zamilovanej fázy vzťahu a to, že sa vytráca, je dôsledkom toho, že klesá sexuálna aktivita páru, mizne iskrenie a potreba ustavične sa dotýkať jeden druhého.

 

Zdroj: www.womanmagazine.co.uk

 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.