Blindr Blog
sk cz en
Prečo sú muži neverní? Čo hľadajú inde?
10/01/2018 - 22:52

Útek od vás, lákavá príležitosť či celková nespokojnosť s vaším sexuálnym životom. Čo vášho partnera vyhnalo do cudzej postele?

1.      Sú sexuálne frustrovaní
Neklape vám to v posteli? Pozor! Práve táto príčina môže vášho drahého zaviať k inej. On chce vášeň, ženu, ktorá si sex s ním užíva, túži po ňom, zvádza ho aj dráždi. Ak vás večne bolí hlava, nemáte náladu a ak sa predsa len dopracujete k nejakej akcii, je to taká nuda, že ste si to celé mohli radšej ušetriť. Pracujte na vašom sexuálnom živote, inak budete prekvapená, kam až jeho nespokojnosť môže viesť.

 

2.      Príležitosť volá
Nie nadarmo sa hovorí: „Príležitosť robí zlodeja“. Nevera sa jednoducho pritrafí, ak sa váš partner dostane do zvláštnej, lákavej či netradičnej situácie. Tá ho môže prevalcovať. Krásna kolegyňa ho opantá počas vianočného večierka, večer s kamarátmi v meste stretne svoju starú lásku… Iste, nie každý po príležitosti okamžite skočí. Akého chlapa máte doma vy?

 

3.     Jeho útek
Dlhodobé problémy, nezhody či ostré hádky ho vyháňajú z domu. Už má po krk nikam nevedúcich večerov, kedy jeden na druhého zazeráte, bojujete, trápite sa. Nie a nie sa posunúť z bludného miesta, ktoré vás chytilo do pasce. Iná žena, taká odlišná od vás, môže preňho znamenať nielen sexuálnu výzvu, ale aj pokoj na ostrove, ktorý tak márne hľadá doma. Jeho útek k inej žene je vlastne volaním po pozornosti, ktorej sa mu od vás nedostáva.

 

Zdroj: www.bbc.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.