Blindr Blog
sk cz en
Prečo sú muži neverní?
30/04/2020 - 18:51

Existuje mnoho dôvodov, prečo sa partneri rozchádzajú. Jedným z nich je aj nevera. Prečo sú vlastne muži neverní?

Podvádzanie partnerov je v tejto dobe celkom rozšírené. Avšak, nie je to vôbec dobré. Každú ženu to veľmi zraní. Nevera je dôsledkom toho, že váš vzťah nie je v poriadku. Ako ju zistiť?

Nuda vo vzťahu

Jedným zo základných príčin je to, že muž potrebuje spestrenie vzťahu. Nie, že by ste bola nudná, no už medzi vami nie je taká chémia ako kedysi. Nebojte sa riskovať - choďte na výlet, urobte si romantický večer alebo si zabookujte let. Buďte kreatívna. 

Nedôverujete si

Dôvera a úprimnosť hrajú veľmi dôležitú úlohu v každom vzťahu. Pokiaľ so svojím partnerom nemáte kamarátsky vzťah a nedôverujete si, je na čase to zmeniť. Je dôležité, aby ste sa s partnerom dobre poznali a nebáli sa komunikovať.

Skúsenosť s neverou

Pokiaľ ste už niekedy zistili, že vás váš partner podviedol, je možné, že bude konať rovnako.

Sociálne siete

Možno sa to zdá divné, no podľa odborníkov sa riziko nevery zvyšuje, keď je váš partner závislý na Facebooku či Instagrame. Môže si odtiaľ zobrať mylnú predstavu o žene. Taktiež to môže viesť k závisti a aj žiarlivosti.

Pracovné cesty

Vraj až 1/3 príčin nevery bolo to, že partner odchádzal na pracovné cesty. Pokiaľ je chlap dlho odcestovaný a nevidí vás, cnie sa mu. Môže to v ňom vyvolať akúsi potrebu, kvôli ktorej vás podvedie.

Poznáte iné dôvody nevery?

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.