Blindr Blog
sk cz en
Prečo ti neodpisuje?
30/12/2018 - 08:05

Máš pocit, že sa neuveriteľne snažíš, robíš naozaj maximum, no druhá strana nie a nie odpísať? Kde je chyba? Pokiaľ sa nájdeš v nasledujúcich bodoch, môže byť problém práve v tebe.

Nepokaziť prvý kontakt môže byť niekedy ťažšie, ako sa zdá. Prvý impulz, prvá veta, to, ako niekoho oslovíš, môže byť naozaj rozhodujúce. Hovorí sa, že človek potrebuje iba pár sekúnd na to, aby sa rozhodol, či mu je jeho rande sympatické. To isté platí aj na nete, zlý začiatok má málokedy dobré pokračovanie.

Ak ti dotyčná/ý neodpisuje, môže byť za tým celá rada problémov. Možno proste hľadá niečo iné ako si ty, nemá náladu, má zlý deň alebo za to môže to, čo vzniklo z tvojej hlavy. Rozdelili sme rôzne spôsoby začatia konverzácie a priradili sme k ním úspešnosť. Do ktorej skupiny patríš ty?  

Baliace hlášky – úspešnosť 2%

„Si tak krásna, ako západ slnka nad morskou oblohou...“ Nie, nie, a ešte raz nie. Aj keď tieto otrepané frázy používajú najmä muži, veľa žien si taktiež myslí, že baliacimi hláškami zaujme. V žiadnom prípade sa nesnaž niekoho zbaliť vetou, ktorú si počul alebo čítal na nete. Úspešnosť je naozaj veľmi malá.

Sexi vety – úspešnosť 4%

Začať konverzáciu podrobným popisovaním toho, čo by ste s osobou na druhej strane robili, nie je zrovna najšťastnejšia voľba. Väčšina sa vydesí a neodpíše. A to predsa nechceš, všakže?

Popíšeš? – úspešnosť 15%

„Čauky, popíšeš?“, veta, ktorou sa začínala konverzácia už v dobe kamennej.

Ahoj – úspešnosť 20%

Aj keď si myslíš, že obyčajným „ahoj“ nič nepokazíš, niekedy to neplatí. Predstav si, že napríklad na Blindr nájdete naozaj peknú babu. „Ahoj“ jej napíše tak 10 chlapov v priebehu pár minút. Prečo by si mala písať práve s tebou? Avšak na druhej strane, obyčajný pozdrav nie je ničím urážlivý, čiže existuje šanca, že sa ozve.

Extra kreativita – úspešnosť 70%

Kreativita sa cení nielen v práci, ale aj v osobnom živote. Zaujímavú správu si všimne každý a pôsobí to tak, že sa skutočne snažíš a máš záujem si písať. Plus, ak sa do toho snažíš vniesť aj troška vtipu, úspešnosť sa zvyšuje. 😊

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.