Blindr Blog
sk cz en
Prvé rande: Čo je tabu?
02/06/2019 - 09:08

Chcete, aby vaše prvé rande nebolo aj to posledné? Máme pre vás rady, čo určite nerobiť.

Pred prvým rande je nervózny takmer každý muž a každá žena. Rande nemusí pokaziť iba zlý výzor, ale aj nevhodná konverzačná téma a mnoho ďalších vecí. Pokiaľ chcete, aby vaše prvé rande nebolo aj vaším posledným, dajte na naše rady a toto určite nerobte.

Fotky, fotky a fotky

Fotenie selfie či jedla na tanieri nie sú práve najlepším začiatkom vášho rande. Neodplašte svoju polovičku tým, že sa ukážete ako "instagramový typ lvl 24/7" a radšej si vychutnajte spoločnosť vašej vyvolenej/vášho vyvoleného. 

Telefonovanie

Pokiaľ je to naozaj dôležitý hovor, vezmite ho. Ale ak je to iba telefonát od priateľa, ktorý si chce pokecať, bolo by lepšie ho odmietnuť. Nehovorte dlhšie, než je to nutné. Pre partnera je to veľmi nepríjemné.

Osobné témy

Na prvom rande sa nehodí, aby ste si hneď vylievali srdcia a aby ste sa sťažovali. Vážte si každé slovo, ktoré poviete, lebo si o vás partner urobí prvý dojem. Politické témy sú taktiež dosť tabu, keďže vaše názory môžu byť rozdielne.

Rozprávanie

Pri tomto nepatrí príslovie "tichá voda brehy myje", pretože nerozprávanie je horšie, ako keby ste celé hodiny rozprávali. Trápnym tichom rozhodne žiadne brehy neomyjete. 

Ďalšie schôdzky

Zakázané je aj rozprávanie o ďalších rande či o bývalích partneroch. Najlepšie bude, ak o tomto nebudete hovoriť vôbec.

Neskorí príchod

Nenechajte čakať človeka, s ktorým ste sa ani nestretli. Partner môže byť dochvíľny a môže si na správny čas potrpieť.

Zlá minulosť 

Na prvom rande nie je potrebné aby ste rozprávali o tom, ako ste boli alkoholik alebo že ste sa zbavili nejakej závislosti. Sú tam hneď dve negatívne slová - alkoholik a závislosť.

Zdravotné problémy

Je to potrebné povedať, no nie hneď na prvom rande. Dajte tomu trochu času a lepšie sa spoznajte.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.