Blindr Blog
sk cz en
Svaly a úsmev nestačia! Muži u žien bodujú niečím iným
04/01/2018 - 17:54

Humor, pocit zodpovednosti a široké plecia? Áno, tieto vlastnosti u muža potešia. Ale ešte o čosi viac zaujme čosi iné.

Prvý pohľad je dôležitý. Urastený krásavec s nádherným úsmevom zaujme okamžite. A u žien má bezpochyby úsmev. Ale čo s ním, ak jediné, čím zaujme, je krása? Po pár stretnutiach si nebudete mať čo povedať a svaly na bruchu či vypracovaný zadok to nezmenia. Pozor! Podĺa prieskumu zaberá na ženy čosi celkom iné.

Podĺa štúdie Univerzity v Severnej Karolíne sú extrémne príťažliví muži, ktorý majú dar reči – ak dokážu rozprávať zaujímavé príbehy plné humorných postrehov, nevadí ani nejaké to kilo navyše.

„Dobrý rozprávač si dokáže oveĺa ľahšie získať ľudí na svoju stranu a takisto si jednoduchšie získa v kolektíve autoritu,“ vyplýva zo štúdie. Naozaj skvelý rozprávači sa môžu v spoločnsoti dočkať vysokých statusov. Súvisí to s tým, že ak niekto pútova hovorí, má okolo seba viac priateľov, pozná množstvo ľudí. A týmto spôsobom dokáže zaujať aj ženy. Preto to majú dobrí rozprávači u nežného pohlavia ľahšie.

Podĺa rovnakej štúdie však u žien tento princíp neplatí. A muži viac ako to, či vie dáma rozprávať príbehy a získať si vďaka tomu na svoju stranu ľudí, ocenia u žien najmä zmysel pre humor.

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.