Blindr Blog
sk cz en
Týmto všetkým si váš vzťah prejde
23/12/2017 - 21:44

Každý vzťah má svoje štádiá a vy nimi musíte prejsť. Potom však nájdete to, čo ste hľadali.

Začiatok vzťahu je opojný, bláznivý a bezstarostný. Túžite po jedinom, fyzickej prítomnosti vášho drahého. Sex sa nikdy nekončí, všetky dni sa zlievajú do jedného. Nádherné pocity vás celkom napĺňajú, všetko okolo prestalo existovať.


Precitnutie do reality nemusí byť nijako nepríjemným štádiom, len celkom prirodzeným krokom. Vaše rozhovory sú už reálnejšie, život okolo vás má opäť kontúry a vy sa ho snažíte uchopiť spoločne. Dolaďujete sa, zisťujete o sebe aj veci, ktoré zostávali doteraz nepovšimnuté. Medzi vami sa „láme“ chlieb, v tomto štádiu zistíte, či budete spolu.


Vo vzťahu ste aj každý za seba. V tomto štádiu si nastavujete hranice, za ktoré sa nepôjde. Zvádzate malé boje, v ktorých sa definuje vaše postavenie vo vzťahu aj smerovanie vás ako dvojice.


Príde to vždy. Zrazu stojíte pred rozhodnutím, či ste vo vzťahu šťastná. Bilancujete, možno triezvo pozeráte do budúcna. Kladiete si otázku, či ste vo vzťahu spokojná a či vám prináša naplnenie. Je pre vás rozhodujúce poznať, kam smerujete ako dvojica a či ste na to obaja pripravení.


Ako dvojica ste spolu spokojní. Aj jeden aj druhý ste presvedčení, že ste našli to, čo ste hľadali. Vzťah pre vás predstavuje prístav, bezpečie, naplnenie vašich potrieb a samozrejme, lásku.

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.