Blindr Blog
sk cz en
Užite si nabitý program 2. ročníka festivalu Skaly!
19/08/2019 - 16:27

Magické prostredie so silnou atmosférou, všade lesy a všade skaly. Skvelá hudba, bohatý program, parádne jedlo a pitie a kopec ďalšej zábavy!

To je multižánrový festival Skaly na Slnečných Skalách pri Rajeckých Tepliciach neďaleko Žiliny!

Uži si dva dni a dve noci plné hudby. Čakajú ťa 4 pódiá plné kapiel, spevákov, DJ-ov a MC’s, potulná čajovňa, výtvarníci, herci, tanečníci a ďalší.

Na hlavnom stejdži san a teba tešia mená ako Billy Barman, Korben Dallas, Gleb, Medial Banana, Puding pani Elvisovej, Hudba z Marsu, Nvmeri či Znouzectnost.

Doprovodný stage ti ponúkne napríklad Tomáša Hafnera, EccoHomo, Dave Brannigan, Stolen Money či Mirku Miškechovú.

DNB stage je tento rok rozdelený na Drumatch Night a ToxicBass Night a tešiť sa môžeš napríklad na Misanthropa, ktorý doletí z Hamburgu, či na A-Craya, BSA, Cockroacha, ale zahrá aj Dekel&Dykam a iní.

Novinkou je TechHouse Stage, kde sa do rána bude búšiť techno od takých mien ako Detekm, Deep Morals, Drahosh, Grinning či Deaf Hoang.

Po prvom dni, po výdatnom spánku, sa ráno môžeš dostať do formy spoločnou jógou a potom cez deň si užiť divadlo, folklór, zajazdiť na U-rampe, pozreť grafiťákov, navštíviť Swap, zahrať sa dobrodružnú SomeWhere, navštíviť prednášky, workshop, pozrieť si acro-jógu a mnoho ďalšieho!

Na svoje si prídu aj deti, pre ktoré je tiež pripravený program a špeciálny lístok len na denný program.

Tak neváhaj a príď si užiť parádny festival v obklopení prírody a odnes si so sebou skvelý kultúrny zážitok. Tešíme sa na teba.

Viac na https://www.festivalskaly.sk/

Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.