Blindr Blog
sk cz en
V čom si vo vzťahu klamete?
20/12/2017 - 15:56

Nie o všetkom partnerovi hovoríme a nie všetko chceme počuť. Vyplýva to z prieskumu.

Vzťah je najmä o dôvere. Predsa len ruku na srdce… Koľko a aké tajomstvá máte pred partnerom? A ako sú na tom ostatné páry?
Podĺa prieskumu internetovej zoznamky Elitepartner.de, sú ženy k mužom vo vzťahu úprimnejšie a taja toho o čosi menej. Na otázky o dôvere odpovedalo 3 200 ľudí. A tu sú výsledky:
Napríklad na tému nakupovania isté skutočnosti svojmu partnerovi zatají 14,9 percent žien. Koľko stáli nové topánky či šaty tak partneri nezistia.
8,1 percent žien priznalo, že partnerovi by nikdy nepovedali, že pribral. Radšej mlčia či zaklamú. Muži sú na tom inak. Dvojnásobok, 16,2 percent, o kilách navyše na tele svoje partnerky nikdy nehovorí.
Ak ide o žiarlivosť, tu sú výsledky zaujímavejšie. 21,3 percent opýtaných pred partnerom zamlčí, že považujú niekoho iného za atraktívneho. Muži pred ženami taja aj fakt, že pozerajú porno – celkovo to neprizná 20,3 percent z nich.

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.