Blindr Blog
sk cz en
Základy rafinovaného flirtu
01/11/2017 - 12:19

Akonáhle ste ho zbadali, prebehlo vám hlavou: Toho jednoducho musím mať! Neodvážite sa mu to povedať priamo a bola by to aj chyba. Ženská rafinovanovanosť prinesie lepšie výsledky ako otvorené zvádzanie. Nenápadne ho prinúťte k tomu, aby po vás zatúžil a začal vás zvádzať on! Ako na to?

1.     Prirodzenosť
Nesmú sa vám rozklepať kolená. Nesmiete sa prehnane smiať na každom jeho vtipe. Buďte pred ním svoja a nenútená, ako keď sa bavíte v kruhu svojich kamarátok. Rozhovor môže skĺznuť k chúlostivým témam, ale bavte sa o nich výhradne vo všeobecnosti, rozhodne mu neprezrádzajte osobné skúsenosti a želania. K tomu sa automaticky dostanete neskôr.
 

2.      Sebavedomie
Všetky komplexy musia ísť bokom, teraz ste sebavedomá krásna žena, na ktorú pozerá každý muž so záujmom. Aj vrátane vášho vysnívaného idolu. Narovnajte sa a vypnite hruď, neschovávajte sa niekde v kúte. Ak sa budete rozprávať o svojich záujmoch, vzťahoch alebo práci, hovorte vecne. Nesnažte sa však vzbudiť dojem, že ste vo všetkom najlepšia a nepostrádateľná, ale na druhej strane sa ani nesťažuje a neplačte, že vás nikto nemá rád. Zapamätajte si: Muži nemajú radi prehnane sebavedomé, ale rovnako aj ufňukané ženy.
 

3.     Zdanlivý nezáujem
Nemusí vedieť, že po ňom idete. Správajte sa nenápadne, nebuďte všade tam, kde sa objaví on. Bavte sa s priateľmi naokolo, rozprávajte sa s inými mužmi, no dbajte na to, aby ste nevyzerali pred nimi príliš vyzývavo či provokatívne. Prvý krok k flirtu by mal prísť z jeho strany. Muži radi dobýjajú, tak sa dobýjať nechajte, aj keď by ste sa na neho najradšej vrhli hneď pri bare.

4.      Priamy pohľad do očí
Omnoho viac než slovná výzva zaberie priamy pohľad do očí a dobrá neverbálna komunikácia. Dívajte sa mu vždy priamo do očí, keď s ním hovoríte, no dajte pozor, nech váš pohľad nie je príliš "ostrý". Zároveň dbajte na to, aby ste pohľadom nesĺzavali k zemi. Očný kontakt je sexy a pôsobí na každého muža ako afrodiziakum.
 

5.      Signály priazne
Komplimenty by mal skladať v provom rade on vám, ale aj vy by ste mu mali naznačiť, že sa vám na ňom niečo páči, alebo ho v niečom obdivujete. Samozrejme, opäť si odpustite prehnané ódy, stačí, keď sem-tam utrúsite, že má zaujímavú prácu, štýlovú košeľu alebo dobrú postavu. Pri lichôtkach týkajúcich sa tela však dajte pozor, aby ste nepôsobili príliš vyzývavo a erotickému podtónu sa vyvarujte. Zapôsobite tak na jeho ego a dáte mu nádej, že vás môže dostať...

 

Zdroj: www.shape.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.