Blindr Blog
sk cz en
Ženské telo je ako nepreskúmaná mapa, stále je čo objavovať
07/10/2017 - 11:44

Vášeň, láska, emócie a milovanie sú neoddeliteľnou súčasťou života. Každý z nás sa snaží uspieť či už v partnerskej, rodinnej alebo pracovnej oblasti. Túžime byť vo všetkom najlepší.
Pri naháňaní sa za úspechom a  bohatstvom zabúdame na to, ako byť šťastní a užívať si život. Vďaka stresu, ktorý dennodenne prežívame, sme často unavení, frustrovaní a prichádza do života stereotyp, ktorý zabíja vášeň a radosť. 
 
Nezabúdajme ani na sex. Veď sex sú emócie v pohybe. A tento pohyb uvoľňuje endorfiny, teda hormón šťastia.
 
A teraz si položme otázku: „Prečo nevyskúšať niečo nové ?
 
Mnohí z vás si samozrejme hneď položia ďalšiu otázku, čo by to malo byť a hlavne,  kde to hľadať? A čo tak skúsiť sa potešiť nejakou fajn erotickou hračkou z online  sexshopu ! Netreba hneď myslieť na najextrémnejšie výstrelky zo sveta erotiky, veď aj najjednoduchšia erotická pomôcka môže pomôcť znovu rozpáliť zhasínajúci oheň. Jeden zaujímavý produkt by sme vám radi predstavili. 
 
Počuli ste už o technológii ovládania zvukovou vlnou ? 
 
Určite áno -  ale aj medzi erotickými pomôckami ? Svetový výrobca LELO prichádza na trh s jedinečnou novinkou, vibrátorom na stimuláciu klitorisu ovládaným zvukovou vlnou. Hovoríme o revolučnej novinke LELO SONA. V lieviku vo vrchnej časti sa nachádza úzka silikónová membrána, na ktorú neustále zasiela údery vo vnútri osadený motorček. Vďaka úderom sa membrána zachveje, následne prichádza tlkot a vibrácia, ktorá vám zaručí zatiaľ nepoznané rozmaznávanie klitorisu. Je dokonale anatomický tvarovaný s 8-mi nastaviteľnými stupňami vibrácie. Je  vyrobený z materiálov šetrných k pokožke, povrch je na dotyk jemný zo zamatového lekárskeho silikónu.
 
 
Tak čo milé dámy, radi by ste vyskúšali? Nič vám v tom nebráni. Navštívte webshop www.lovesexshop.sk  a dozviete sa ešte viac o tejto úžasnej novinke a môžete si vybrať hneď z niekoľkých farebných prevedení.
 
Nemusíte mať žiadne obavy z nákupu. Všetko prebieha 100% diskrétne, rýchlo a spoľahlivo.
 
Ale aj páni majú z čoho vyberať. Keď už  nie pre seba, tak pre svoju nežnú polovičku určite niečo nájdu, čo prípadne môžu aj spoločne vyskúšať. Veď nezabúdajte, ženské telo je ako nepreskúmaná mapa, stále je čo objavovať.
 
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.