Blindr
sk cz si en

CRX_ED9

Muž, 32
Registrovaný/á: 18/09/2023 - 19:50
Naposledny online: 11/04/2024 - 20:05
Trnavský kraj - Slovensko
Charakteristika
Výška: 180
Váha: 69
Vlasy: hnedé
Oči: hnedé
Láska a vztahy
Stav: Svobodný/á
Záliby
Oblíbený film: Tropa de Elite
Oblíbená hudba: 80s
Oblíbená kniha: Honda Civic MA, MB, MC- service manual
Oblíbená barva: Nevyplněno
Oblíbené jídlo: Nevyplněno
Oblíbený sport: Futbal
Domácí mazlíček: Nevyplněno
Idol/vzor: Nevyplněno
Vzdělání/zaměstnání
Vzdělání: Nevyplněno
Povolání: Nevyplněno
Hobby
Zbožňujem staré japonské autá (hlavne Hondy), takže trávim množstvo času ich opravovaním a upravovaním. Šport doslova potrebujem, bez pohybu to proste nie som ja. Beh je u mňa na kažodennom poriadku, tiež hrám veľmi rád futbal ale nevyhýbam sa ani iným športovým aktivitám, ak je príležitosť, tak rád sadnem na bicykel, či sa prejdem na korčuliach... Skúsil by som však s radosťou aj iné športy, ako napríklad tenis. Ďalšou mojou vášňou sú elektronické športy. Nevenujem sa im profesionálne, ale rád nimi trávim čas. Čítanie taktiež zbožňujem, len mám väčšinou problém sa k nemu dostať... ako k väčšine mojich záľub, ktoré časom zanikli. Tiež som veľa kreslil, no moja najnovšia kresba je už roky stará...
Další informace
Som veľmi silný introvert. Čiže ak si spoločenská, asi nebudem pre teba vhodný adept na partnera. Dokážem fungovať aj vo väčšej spoločnosti, ale je to pre mňa skôr utrpenie ako pôžitok. Taktiež trpím nadpriemernou inteligenciou (ženy s vyšším IQ pochopia). Pôsobím často dosť chladne, zväčša preto, že premýšľam. Mám dosť veľký problém vypnúť a takmer stále nad niečím premýšľam. Inak som skromný a veľmi ohľaduplný muž z dediny, aj keď to nemusí tak vyzerať. Tiež si privyrábam opravou počítačov. Vo voľnom čase sa vzdelávam v oblasti financií a učím sa cudzie jazyky. Pokiaľ ide o prácu, 8 rokov som pracoval ako technik v oblasti automatizácie, no nedávno som sa rozhodol pre zmenu a posledný rok pracujem ako špecialista na kvalitu karosárskych dielov.
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.