Blindr
sk cz si en

Jakub65

Muž, 21
Registrovaný/á: 01/01/2024 - 17:10
Naposledny online: Dnes - 08:57
Banskobystrický kraj - Slovensko
Charakteristika
Výška: 179
Váha: 70
Vlasy: Hnedé
Oči: Modré
Láska a vztahy
Stav: Svobodný/á
Záliby
Oblíbený film: Atlas mrakov
Oblíbená hudba: Metal
Oblíbená kniha: Ja, robot
Oblíbená barva: Čierna
Oblíbené jídlo: Bryndzové halušky so slaninou
Oblíbený sport: Nevyplněno
Domácí mazlíček: Nevyplněno
Idol/vzor: Nevyplněno
Vzdělání/zaměstnání
Vzdělání: Vysokoškolské
Povolání: Student
Hobby
Veľmi rád hrávam na gitare aj keď toho času na to nie je najviac. Taktiež sa rád odreagujem pri nejakom dobrom filme alebo seriále poprípade nejakej nočnej jazde alebo nejakom hlbokom rozhovore s niekým.
Další informace
Som normálny chalan čo nevie čo čakať od života a čo mu život prinesie. Neviem či tú spoznám niekoho s kým to môže niekam viesť ale uvidíme to necháme a zistíme časom. Veľmi si vážim otvorenú a úprimnú komunikáciu. Proste človeka s kým môžem byť sám sebou a môžem mu povedať naozaj čokoľvek aj keby to bolo neviem ako neprijemné. Užívam si aj spoločnosť ľudí na ktorých mi naozaj záleží.
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.