Blindr
sk cz si en

Merry1993

Žena, 36
Registrovaný/á: 08/01/2019 - 22:55
Naposledny online: 03/12/2022 - 00:32
Bratislavský kraj - Slovensko
Charakteristika
Výška: 174
Váha: 78
Vlasy: Dlhé, gaštanovo hnedé
Oči: Hnedozelena
Láska a vztahy
Stav: Svobodný/á
Záliby
Oblíbený film: Hriešny tanec, Pretty woman, Duch, Titanic.
Oblíbená hudba: Pop, rap, disco.
Oblíbená kniha: Motivačná literatúra.
Oblíbená barva: Ružová, zelená.
Oblíbené jídlo: Kapustnica
Oblíbený sport: Bicyklovanie
Domácí mazlíček: Hlodavce, pes
Idol/vzor: Snažím sa byť taká aká som a svoj vzor hľadám v motivacnej literatúre.
Vzdělání/zaměstnání
Vzdělání: Středoškolské
Povolání: Zaměstnanec
Hobby
Čítanie, kreatívna tvorba, zvieratá, počúvanie hudby, sledovanie zaujímavých filmov, cestovanie, chodenie na výlety, wellness, nakupovanie, komunikácia, spoznávanie nových ľudí.
Další informace
Pokiaľ človek chce, všetko sa dá zvládnuť a dosiahnuť, hlavne s trochou vynalozeneho úsilia a trpezlivosti. Nemám rada klamstvá, pretvarku, skodoradostnost, nudu, stres, zbytočné naháňanie sa za niečím a tiež nedostatok času na iné, dôležité veci. Cením si úprimnosť, otvorenosť, priamost, i istú dávku zdravej tolerancie, či schopnosti a ochoty komunikovať.
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.