|
Ty si taký somár D Já neviem ako to vysvetlit
|
|
ja nenarážam na nikoho farbu pleti mne je jedno aj keby si bol šmolko DDD len podla toho že sa jebeš do niekoho kto si zakladá na vzdelaní mi je jasne že si sám vzdelanie nevážiš takže pochybujem že dokážeš robiť niečo ine než čo by si naučil dajakého ludoopa D
|
|
Aha .. D Liso broůku prosímtě hlavně si nemysli že bych tě znásilnil ..akorát že my dva jsme prostě typ lidí co si rado rýpne
|
|
Liso,zřejmně ani vy jste nepochopila to co jsem psal panu Tomáši. Panu Tomášovi to sice došlo,ale trochu pozdě. Stojíte za grázlem který v momentu překvapeni vas podřizne či znasilni.
|
|
Tady jde vidět jaký jsi šašek , protože narážíš na mou barvu pleti ..Ale já se ti těžce směju , protože i člověk jako já může něco dokázat ..
|
|
kludne mi sem tie internetove stranky daj DD
|
|
hmm vieš niekedy je cesta ciel za to že on sa vzdeláva nemusí teraz niekde vo fabrike robiť za trošku viac než minimál ale heeej ty si si zarobil na vlasntý namoj to je teda mega DD
|
|
Ahoj Liso
|
|
Já vám dám nějaký unternetový stránky a tam uvidíte co vše jsem dokázal
|
|
Milý Martine, podle tvého pravopisu, se tu nesejde ani těch 10 lidí, to by jsi jim musel napsat, sami od sebe by nepřišli, beztak těch deset lidí by bylo stejně stupidních, stejně jako ty.
|