|
|
Hlavne aby bola somnou 😏
|
|
|
áno človek spraví čokoľvek pre milovanú osobu  a veľa vecí vtedy ani nevidí respektíve vidí ich ružové  ale podľa mňa to tak má byť lebo milujeme srdcom  a nie nadarmo sa vraví že láska je slepá
|
|
|
nikolas ale ked pride laska myslim e by si sa ukradnut aj nechal a bolo by ti jedno co stebou polovicka robi hlavne aby si bol snou
|
|
|
ja som bol kedysi úplne iný vždy som si hovoril čo si myslím nahlas, len dnes som zistil že niekedy sa neoplatí a presne len si pomyslieť a neriešiť nebudem si predsa ničiť zdravie a hádať sa s debilom
Nikolas kam by si išiel jedine do pekla  a tam pôjde Erika s nami
|
|
|
to je pravda tiez sa vela krat nedalo nereagovat a povedala som si svoje ale vyznam to nemalo len som si pokazla tim den dnes uz na nich nereagujem a som tu a som rada ze aj ty hned je lepsia naladicka
|
|
|
Newm ak by ti bolo aspoň smutno zamnu možno by som sa nenechal...😉 Selfkilling amen 🙏 v duchu ostanem stebou a budem ťa strážiť a certikovat
|
|
|
tak občas sa to nedá si ich nevšímať, ale potom stačí keď človek napíše osobe ktorá mu tu náladu zase zdvihne
|
|
|
radsej si ich ani nevsimat tiez sa radsej odmlcim
|
|
|
horšie je keď ma človek v okolí takých čo to radi vyvolávajú vtedy som veľmi stručný a mlčanlivý
|
|
|
tiez ich rada nemam priam ich neznasam len robia cloveka smutnym si tu vitany
|