|
|
myslím že sa nemáme prečo hádať  osobne hádkam sa vyvarujem a nemám rád hádky  ja som rád že ste ma tu prijali
|
|
|
certik nikolas ale myslim to v dobrom nemozu ta ukradnut kto by nam tu certikoval
|
|
|
budem rada ak si tu stale popiseme toto je miestnost bez hadok je tu vitana dobra naladicka humor sam rada ze si tu a ze si tu vela popiseme
|
|
|
Kto tu certikuje ? 😈🙈 Dnes.boli unas ae.nesiel som za nimi 😑😏 Bál som sa žeby má ukradli
|
|
|
hej je to super keď sa človek môže správať prirodzene a nikto mu zato nenadáva  mám rád humor ako ho prímam tak ho viem aj rozdať  a nie si jediná kto mi to hovorí ale to už ide samé a hlavne závisí aj v akej spoločnosti sa nachádzam  viem že pri vás si to tu môžem dovoliť a som strašne rád že tu môžem byť sám sebou.
|
|
|
hned
|
|
|
certikovanie je fajn hend je veselesie ked sa certikuje  vsimla som si veru ze si plny zabavy vies rozosmiat a to je na tom to pekne ze sa ludia vedia bavit
|
|
|
kto rád neni čertik čertics?  to patrí k životu také naše pravé Ja  tiež rád čertíkujem  ale v tom len usudzujem že som zdravý zmýšľajúci tvor
|
|
|
|
|
|
|