Blindr
sk cz si en

Komunismus by nikdy nefungoval


Tak poslouchejte komitardi. "Komunismus" o kterem snite nikdy nebude. Ted vam reknu, co se stane az socialisticka revoluce aka redistribuce bohatsvi nastane. Kdo si mylslite, ze ten proletariat a utlacovani lide jsou? Vy? Kurva ne! Vy hipstersky kundy jste skodlivej burzoazni element. Ti skutecni jsou redneckove, cikani a houmlesaci. Vy anarchiste mozna budete na cele revoluce na jejim zacatku, ale oni budou revolucionari a budou vas nenavidet a ty vase vysokoskolsky vzdelani a ipody. Jizni redneckove spise usporadaji spojenectvi s ghetto gangama nez s "intelektualma". To bylo dokazane mnoho krat ve mnoho zemich, kde uz komunismus byl natlacen, ze kdyz tridova valka zacne rasy a narody zapomenou na nenavist a spolci se. Takze tohle se stane : Nekdo vam zaklepe na dvere klop klop ve vasi hezke komunite stredni tridy a kdyz otevrete, bude tam komisar Jamal a komisar Cletus, kteri vam reknou, ze tak velky dum jen pro vas neni to, o cem komunismus je a dalsi 2 hobo rodiny se tam nastehuji k vam. Budete mit jeden pokoj, 1 postel a potrebne osobni vlastnictvi. Vsechno jine v dome bude sdilene.
User36087752
17/07/2019 - 03:05
0 Like 0 Dislike
KKK... ani neviem ako sa to tvoje pseudomeno vyslovuje... ty tu nadavas na system... takze si si fakt pekne nasral do huby. idey socializmu aj komunizmu su fajn... ale nie su urcene pre ludi. a preco? z jednoducheho dovodu... lebo ludia su nenazrate hovada, ktore chcu vzdy viac a viac... aj na ukor inych. a presne o tom to je.. o tom je ten tvoj dokonaly kapitalizmus... ideme sa pozabijat len preto, ze niekto na tom ma zisk. nie je ti ani trochu trapne kydat na system, ktory tu fungoval, a za ktoreho sa zilo v relativnom mieri? nie je ti ani trochu chujovo tvrdit, ze socializmus a komunizmus su nahovno, ked vsetky fabriky, a v podstate aj vsetky obytne domy, cesty, atd, ktore tu mame teraz, boli vybudovane prave za socialistickej ery? fakt ti nie je ani kus debilne zo sameho seba, ked si uvedomis, ze v podstate kydas na system, ktory dal obom nasim statom aspon nieco, namiesto toho, aby iba bral, ako sa to robi teraz, cez privatizaciu? skus sa pozriet na fakty... vsetko co je statne sa za kapitalizmu rozpredava... len aby sa nabalila mala skupina ludi... ta takzvana elita... ta burzoazia, o ktorej si tu tak vykrikoval. keby si aspon bol pisal logicky... ale ani to nevies. najprv si zisti co znamenaju vyrazy ktore sa chystas pouzit... a potom ich pouzi. inak budes vyzerat ako totalny nevzdelany sedlak... ktorym aj v podstate si.
User1870386
17/07/2019 - 03:04
0 Like 0 Dislike
kde citaju take rozpravky pre bezdomovcov
User315013755
17/07/2019 - 03:02
0 Like 0 Dislike
Lidem většinou, když napíšu tenhle argument dojde, že si nemyslím, že fyzická manifestace kapitalismu splodila všechno kolem.
User36087752
17/07/2019 - 02:59
0 Like 0 Dislike
"vytvorene kapitalizmom" hej? no... tak ti odpoviem jednoducho... nie kapitalizmus, ale ludia tvoria tieto veci. elektrina nie je vytvorena kapitalizmom... auta nie su vytvorene kapitalizmom... su vytvorene ludmi. kapitalizmus je ekonomicky system... ten sam o sebe bez ludi nevytvori nic. rovnako by sme, Valentine, mohli podla tvojej logiky tvrdit, ze za socializmu bolo vsetko vytvorene socializmom... pricom socializmus je len ekonomicky system a ideologia... nie je to ani len statne zriadenie.
User1870386
17/07/2019 - 02:57
0 Like 0 Dislike
co to je komunismus
User315013755
17/07/2019 - 02:56
0 Like 0 Dislike
Śimon pokud je kapitalismus tak špatnej tak vysvětli, proč každý den používaš produkty vyrobené kapitalismem, jako je například elektřina nebo auto.
KKKaniehtiio
17/07/2019 - 02:56
0 Like 0 Dislike
Jenom člověk, kterej nadavá na systém musí okupovat spodní příčku
User36087752
17/07/2019 - 02:55
0 Like 0 Dislike
mooooj zlatyyy, narozdiel od teba, ja studujem... kyberneticku bezpecnost. pochybujem ze tvoj slovnik pozna okrem vyrazov "demence" "kurva" "pica" atd taketo vyrazy.... ked tak, pozri si normy z radu ISO 27000 aby si vobec vedel o co ide... ale samozrejme, taky nedouk ako ty to nepochopi a len tak mimochodom... v komunizme peniaze neexistuju. kazdy dostava od statu to co potrebuj, a nic viac... cize... zase raz si dokazal ze nevies nic.
User36087752
17/07/2019 - 02:54
0 Like 0 Dislike
teraz si ma fakt pobavil nedokazes podat ani jednu normalnu odpoved... dalsi priznak toho, ze nemas ziadne vedomosti o ktore sa mozes opriet... a stacilo sa ti pozriet do profilu aby som vedel co si zac... uvrieskane bezohladne decko ktore nema absolutne ziadne vedomosti o svete ktory okolo teba funguje... a na margo tvojho vyroku o tom, ze slovaci su retardi... tym padom mozem rovnako povedat ze cesi su zlodejske kurvy ktore este pred rozpadom federacie stiahli vsetok zrbojarsky priemysel do ciech, a ked sa mal delit zlaty poklad z centralnej banky, tak vy ste si vzali vacsinu, a nam ste pohodili zvysky, ktore ste aj tak roky drzali u seba... pacia sa ti fakty?
KKKaniehtiio
17/07/2019 - 02:53
0 Like 0 Dislike
fakt demence
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.