vtipy o všem.

n.i.c.c.
07/10/2019 - 18:45
0 Like 0 Dislike
Tři prostitutky si ztěžují, že dnes to není, jak to bývalo za totáče, že už je veliká konkurence a ceny jdou dolů.
První: „Je to hrůza, já už kouřím i za padesát káčé.“
Druhá: „To ještě nic není, já už i za třicet korun.“
Třetí: „To jste na tom ještě dobře, to já už kouřím jenom abych měla ráno něco teplýho v žaludku.“
n.i.c.c.
07/10/2019 - 18:44
0 Like 0 Dislike
Povídají si dva kamarádi: „Tak si představ, že jsme včera zachránili tvojí ženu před znásilněním.“
„Vážně? A jak?“
„Přemluvili jsme ji.“
n.i.c.c.
07/10/2019 - 18:43
0 Like 0 Dislike
Dědek s babkou se nudí! Tak dědek navrhne babce:„Ty, bábo, nezahrajeme si jednu hru?“ Bába odpoví:„Ano!“ Dědek:„Já mám v šuplíku schovaných několik kondomů s různými příchutěmi, tak já zhasnu, jeden z nich si nasadím. Ty budeš muset uhádnout, co je to za příchuť.“ Babka souhlasí, dědek zhasne. Babka po chvíli zableptá, trošku ochutnává a říká:„Není to Niva?!“ Dědek na to:„Počkej babko, já jsem ho ještě nenasadil!“
n.i.c.c.
07/10/2019 - 18:43
0 Like 0 Dislike
Osmdesátiletá babka dostane chuť na sex, vysvleče se donaha a lehne pod peřinu, čeká na dědka, až půjde spát. Dědek lehne a babka na něj: „Dědku, pojďme si to dneska rozdat. Pojď a zvedni tu peřinu a podívej se, co je na mně neobvyklého!“ Dědek jí odkryje a říká: „Ty jsi si nevyžehlila pyžamo!“
n.i.c.c.
07/10/2019 - 18:42
0 Like 0 Dislike
Přijde žena ke svému muži a ptá se: Hele, nosil bys čepici kdyby jsi neměl hlavu? a muž odpoví: Ne. a žena na to: Tak proč nosíš trenky?
n.i.c.c.
07/10/2019 - 18:42
0 Like 0 Dislike
Přijde chlap k doktorovi a povídá, Pane doktore já ho mám strašně velkýho. Doktor: Počkejte strašně, to je kolik 20 nebo 30cm? Chlap zvedne nohavici a má ho u kotníků. Doktor povídá: To v hicech musíte zkusit co?.Chlap: No copak v létě to jde, ale v zimě když solej
n.i.c.c.
07/10/2019 - 18:41
0 Like 0 Dislike
,,Miláčku, máš prdel jako kombajn.'' Manželka se otočí k manželovi zády a manžel řekne: ,,Miláčku, otoč se ke mě. Manželka na to: ,,Proč bych měla otáčet celý kombajn kvůli jedinému klásku?''
n.i.c.c.
07/10/2019 - 18:22
0 Like 0 Dislike
Na dálnici dívka stála,
zdálky na mě mávala.
Neváhal jsem, zastavil jsem,
hned se po mě sápala.
Prej jesti mám pětikilo,
bude celá moje,
makal jsem až se ze mě lilo,
mezi keři v stoje.
Unaven a vyčerpán,
ležím v škarpě na zadku,
než odešla pošeptala,
že má holka kapavku.
n.i.c.c.
07/10/2019 - 18:21
0 Like 0 Dislike
Tři kámošky se domluvili, že si poslední den na dovolený pořádně zašukaj....
Aby ale druhej den v autobusu nebyly sprostý, domluvěj se, že místo prožitý šukačky budou říkat "ahoj".
Druhý den příjde do autobusu první z kamarádek a říká smutně: "Ahoj"....
Druhá kamarádka je už trochu veselejší a říká: "Ahoj, ahoj"....
Třetí kamarádka je vysmátá jako kráva a říká: "Ahoj, ahoj, ahoj.....a třikrát do prdele ahoj a dvakrát do huby ahoj"....
n.i.c.c.
07/10/2019 - 18:19
0 Like 0 Dislike
Stretne se Rus,Čech a Slovák....Tohle není záčatek žádneho vtipu to je situace na letišti.
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.